- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
Öyle yapıcam çoooook sağolEvet canım..daha koyu çıkar.. bence kan testi di yaptırın pazartesi.sağlıkla kucağınıza alın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapıcam çoooook sağolEvet canım..daha koyu çıkar.. bence kan testi di yaptırın pazartesi.sağlıkla kucağınıza alın
Canım adet olcakmışım gibi sancım var yanlarım ağırıyor ve bacaklarıma atıyor sanırsam adet olucam daha yeni de 2 3 damla iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm ne diyorsun?Sana arkadaş olur ne güzel
İleride ablan mı sorularına hazır ol
Yerleşme olabilir canım testinde bariz ikinci çizgi var. Hala kan vermeye gitmedin miCanım adet olcakmışım gibi sancım var yanlarım ağırıyor ve bacaklarıma atıyor sanırsam adet olucam daha yeni de 2 3 damla iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm ne diyorsun?
Bugün adet gecikmemin 3. Günü oldu böyle çıktı sence nasıl?Hamilesiniz tebrikler
Hayır canım daha gitmedim gidicem amaYerleşme olabilir canım testinde bariz ikinci çizgi var. Hala kan vermeye gitmedin mi
Ayyyy Hamilesin canım tebrik ederim Sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin RabbimBugün adet gecikmemin 3. Günü oldu böyle çıktı sence nasıl?
Sen daha kendin de minik kuş muşsunyaaaapzrtesi uzerinden 2gun gececek, dediginin de Ustune 2iki gun gecmis.Noldu sonucun gulum?Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Aşşııırıı mutluyum gören sanıcak kaç senedir çocuğum olmuyor 1 senedir evliyim 19 yaşındayım ama benimle büyüsün istiyorum eşimde çok istiyor
O testin üzerinden 2 gün geçti Pazartesi yaptım böyle çıktıSen daha kendin de minik kuş muşsunyaaaapzrtesi uzerinden 2gun gececek, dediginin de Ustune 2iki gun gecmis.Noldu sonucun gulum?
Ay ahahhah çok teşekkürler ya inanamıyorum hâla ondanKiz hamilesin hala adet olucam galiba diyosun
cocuk doğacak neredeyse bariz hamilesin hayırlı olsun
Kan ver sonucunu bekle.Saglikla ilerlesin insallah
Amiiiin çok teşekkür ederim kuzum benim sağolAyyyy Hamilesin canım tebrik ederim Sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin Rabbim
Merhaba kan sonucunuz nedir merak ettim hamile misinizAmiiiin çok teşekkür ederim kuzum benim sağol
5 haftalık hamişimMerhaba kan sonucunuz nedir merak ettim hamile misiniz
Yaaa çok sevindim canıımm darısı bana olsun inşallah5 haftalık hamişim