- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
Hanımlar adetime 1 gün kala yaptım bu testi bugün adetimin 2. Günü hâla olmadım sizce gebelik var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi var hamilesiiinnnnEvet? Yani?
Ayyyy noooluuuur hamiş olayım Pazartesi bu yaptığım testin üstünden 2 gün geçmiş olcak gine test alıcam daha koyu çıkar değil mi kuzum?Çizgi var hamilesiiinnnn
Ay gerçekteennn miii? Çook ama çoook istiyorum. Pazartesi bu testin üzerinden 3 gün geçmiş olcak gine test yapıcam daha koyu çıkar değil mii?Hamilesiniz tebrikler
Evet tatlım gün geçtikçe belirginleşir çizgi, hatta yarın sabah erkenden kan ver ki netleşsin gebelik. Her şey gönlünce olsun.Ayyyy noooluuuur hamiş olayım Pazartesi bu yaptığım testin üstünden 2 gün geçmiş olcak gine test alıcam daha koyu çıkar değil mi kuzum?
Minnoş yarın bu testin üzerinden 3 gün geçmiş oluyor gine test yapıcam koyu çıkarsa gidicem inşallah Daha net çıkar değil mi? Yarın adetimin 3. Günü?Hamilelik görünür kan testi ver kuzum
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Aşşııırıı mutluyum gören sanıcak kaç senedir çocuğum olmuyor 1 senedir evliyim 19 yaşındayım ama benimle büyüsün istiyorum eşimde çok istiyorEvet tatlım gün geçtikçe belirginleşir çizgi, hatta yarın sabah erkenden kan ver ki netleşsin gebelik. Her şey gönlünce olsun.
Tabiki kessinlikle adetin gecikmişse hamilesin zaten kuzum :)Minnoş yarın bu testin üzerinden 3 gün geçmiş oluyor gine test yapıcam koyu çıkarsa gidicem inşallah Daha net çıkar değil mi? Yarın adetimin 3. Günü?
Allah razııı olsuuuunnn çok teşekkür ederiiimVar canım hayırlı olsun
Sana arkadaş olur ne güzelÇok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Aşşııırıı mutluyum gören sanıcak kaç senedir çocuğum olmuyor 1 senedir evliyim 19 yaşındayım ama benimle büyüsün istiyorum eşimde çok istiyor
Ayyyy inşalllaah yarın bu testin üzerinden 2 gün geçmiş olucak gine test yapıcam inşallah daha koyu çıkarrHamilesiniz tebrikler
Ayy gerçekten çok iyi bir insansın Allah herşeyi gönlüne göre versin minnoşum benimSana arkadaş olur ne güzel
İleride ablan mı sorularına hazır ol
Ay canım benim sen de öyle, çok teşekkür ederim amin cümlemizeAyy gerçekten çok iyi bir insansın Allah herşeyi gönlüne göre versin minnoşum benim
Evet canım..daha koyu çıkar.. bence kan testi di yaptırın pazartesi.sağlıkla kucağınıza alınAyyyy inşalllaah yarın bu testin üzerinden 2 gün geçmiş olucak gine test yapıcam inşallah daha koyu çıkarr