• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Hangi marka gebelik testi iyi çubuk olan innovita
Mı yoksa kaset tipi olarak hangileri sizce markalar yazarmisiniz bnde şuan laboquick marka var hangisi daha iyi ovilasyon testi olarak da gebelik testi olarak da 🤔🤔

Mı yoksa kaset tipi olarak hangileri sizce markalar yazarmisiniz bnde şuan laboquick marka var hangisi daha iyi ovilasyon testi olarak da gebelik testi olarak da 🤔🤔
Çubuk test midir nedir ondan hiç kullanmadım. Laboquick kullandım hiç yanılmadı sadece hamile kaldığımda pozitif gösterdi

Albi ve ovula markalarini begendim oncomedin cizgileri daha ince ve soluk cikiyor digerlerine gore

Ovulasyonu da gebeliği de labaquik ile öğrendim hatta idrar testim o kadar erkenden çok silik bir çizgi verdi ki gittiğim de 13,41 di bebeğim ve ne kadar bekletirsen beklet eğer gebelik yoksa ikinci çizgi asla oluşmadı ovulasyonda kaset gebelikte çubuk test kullandım

Kızlar buda benim testim adete 4 gün var ..sanki silik bir çizgi var gibi mi ben mi yaniliyorum?

Eklentiler

• IMG_20200429_104610.jpg
    IMG_20200429_104610.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 226
Ovulasyonu da gebeliği de labaquik ile öğrendim hatta idrar testim o kadar erkenden çok silik bir çizgi verdi ki gittiğim de 13,41 di bebeğim ve ne kadar bekletirsen beklet eğer gebelik yoksa ikinci çizgi asla oluşmadı ovulasyonda kaset gebelikte çubuk test kullandım
Merhaba bende ovi testi kullandım bir bakabılır mısınız sonuncuda hata mı var cunku 2.cızgı 1.den koyu olması gerekli denildi ama olmadı

Eklentiler

• IMG_20200513_190900.jpg
    IMG_20200513_190900.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 248
Merhaba bende ovi testi kullandım bir bakabılır mısınız sonuncuda hata mı var cunku 2.cızgı 1.den koyu olması gerekli denildi ama olmadı
Canım ovulasyon 6. Ve 7 . Gün olmuş illa diğerinden koyu olması gerekmiyor Senin ki sildikten koyuya geçiş yapmış olmuş yani

Miratech marka kullandım cokda memnun kaldim gayet net bir şekilde koyu çizgiyi gördüm. Tavsiye ederim

Doğru demişler. Daha yumurtlama olmamış (eğer sıvı alımına dikkat edip aynı saatlerde yaptıysanız tabi)

Back