Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çubuk test midir nedir ondan hiç kullanmadım. Laboquick kullandım hiç yanılmadı sadece hamile kaldığımda pozitif gösterdiHangi marka gebelik testi iyi çubuk olan innovita
Mı yoksa kaset tipi olarak hangileri sizce markalar yazarmisiniz bnde şuan laboquick marka var hangisi daha iyi ovilasyon testi olarak da gebelik testi olarak da![]()
Çubuk test midir nedir ondan hiç kullanmadım. Laboquick kullandım hiç yanılmadı sadece hamile kaldığımda pozitif gösterdi
Ovulasyonu da gebeliği de labaquik ile öğrendim hatta idrar testim o kadar erkenden çok silik bir çizgi verdi ki gittiğim de 13,41 di bebeğim ve ne kadar bekletirsen beklet eğer gebelik yoksa ikinci çizgi asla oluşmadı ovulasyonda kaset gebelikte çubuk test kullandımHangi marka gebelik testi iyi çubuk olan innovita
Mı yoksa kaset tipi olarak hangileri sizce markalar yazarmisiniz bnde şuan laboquick marka var hangisi daha iyi ovilasyon testi olarak da gebelik testi olarak da![]()
Ovula da yalancı pozitif gördüm ben maalesefAlbi ve ovula markalarini begendim oncomedin cizgileri daha ince ve soluk cikiyor digerlerine gore
farkedebiliyor demekki bende dogruydu negatifken negatif potizifken pozitif gosterdiOvula da yalancı pozitif gördüm ben maalesef
Var evet ama bozuk test. Ya da idrar fazla damlatılmışKızlar buda benim testim adete 4 gün var ..sanki silik bir çizgi var gibi mi ben mi yaniliyorum?
4 Damla sıktım fazla mu acaba veya gerçekten test bozuk bilemedimVar evet ama bozuk test. Ya da idrar fazla damlatılmış
Merhaba bende ovi testi kullandım bir bakabılır mısınız sonuncuda hata mı var cunku 2.cızgı 1.den koyu olması gerekli denildi ama olmadıOvulasyonu da gebeliği de labaquik ile öğrendim hatta idrar testim o kadar erkenden çok silik bir çizgi verdi ki gittiğim de 13,41 di bebeğim ve ne kadar bekletirsen beklet eğer gebelik yoksa ikinci çizgi asla oluşmadı ovulasyonda kaset gebelikte çubuk test kullandım
Canım ovulasyon 6. Ve 7 . Gün olmuş illa diğerinden koyu olması gerekmiyor Senin ki sildikten koyuya geçiş yapmış olmuş yaniMerhaba bende ovi testi kullandım bir bakabılır mısınız sonuncuda hata mı var cunku 2.cızgı 1.den koyu olması gerekli denildi ama olmadı
Ayrıca ovulasyon bittikten sonra tekrar silikleşir ikinci çizgiMerhaba bende ovi testi kullandım bir bakabılır mısınız sonuncuda hata mı var cunku 2.cızgı 1.den koyu olması gerekli denildi ama olmadı
Doğru demişler. Daha yumurtlama olmamış (eğer sıvı alımına dikkat edip aynı saatlerde yaptıysanız tabi)Merhaba bende ovi testi kullandım bir bakabılır mısınız sonuncuda hata mı var cunku 2.cızgı 1.den koyu olması gerekli denildi ama olmadı
Hangi marka ve adetinden kac gün sonra yaptın canımMerhaba bende ovi testi kullandım bir bakabılır mısınız sonuncuda hata mı var cunku 2.cızgı 1.den koyu olması gerekli denildi ama olmadı
Son test 13.gun yapıldı ama bugun tekrar koyulaşmaya başlamışHangi marka ve adetinden kac gün sonra yaptın canım