Yani şuan kan testine göre yok olarak gözüküyor aslında ama doktorun dediği gibi 1 hafta bekleyin istersenizMerhaba arkadaşlar adetim 3 gün gecikti buqün kanda gebelik testi yaptım 0.858 çıktı gebelik olada bilir olmayada bilir dediler bi hafta sonra adet olmazsam tekrarla dedi doktor sizce gebelik var mı
Şuan için yok cünkü 5 ve üzeri gebelik baslangıcı sayılır canım. İnsallah 1 haftaya yükselir belki geç döllenme falandırMerhaba arkadaşlar adetim 3 gün gecikti buqün kanda gebelik testi yaptım 0.858 çıktı gebelik olada bilir olmayada bilir dediler bi hafta sonra adet olmazsam tekrarla dedi doktor sizce gebelik var mı
Yani şuan kan testine göre yok olarak gözüküyor aslında ama doktorun dediği gibi 1 hafta bekleyin isterseniz
of neden negatif demedi ki o zaman ümitlendirdimaalesef negatif,3 gun gecmis,gebelik olsaydi pozitif bir deger mutlaka cikardi
Yumurtalıklarım 10 gün önce çatladı çok erken diye mi çıkmadı acabaŞuan için yok cünkü 5 ve üzeri gebelik baslangıcı sayılır canım. İnsallah 1 haftaya yükselir belki geç döllenme falandır
Regl gecikmesi yasasiysaniz erken degildir. Bence gec dollenme de olsa daha yuksek bi deger cikmaliydi. Ama insallah yaniliyoruzdur.Yumurtalıklarım 10 gün önce çatladı çok erken diye mi çıkmadı acaba
Benim 9 gün geçmişti 0.1 çıkmıştımaalesef negatif,3 gun gecmis,gebelik olsaydi pozitif bir deger mutlaka cikardi
Aralık 24 te başlamıştı regl 28 aralıkta bitti takvim bu ay Ocak 20 gösterio ama bence erken gösterio anlamadım bende bişeyRegl gecikmesi yasasiysaniz erken degildir. Bence gec dollenme de olsa daha yuksek bi deger cikmaliydi. Ama insallah yaniliyoruzdur.
Değerler sınırda ne demek pekiBenim 9 gün geçmişti 0.1 çıkmıştı
12.ci gün tekrar yaptırdım 63 çıkmıştı
Yani hiç belli olmuyor canm bebek ne zamana döllendiğini bilemiyoruz
Genelde 0.1 çıkıyor ya negatif olunca belkide o yüzden demiştirDeğerler sınırda ne demek pekiVarla yok arası bişey dedi doktor olmasa direk negatif derdi ama 1 hafta sonra kadın doquma gözük tekrarla dedi testi
Yaa gerçekten mi sonuç ne oldu peki ben yeniyim buqün katıldımGenelde 0.1 çıkıyor ya negatif olunca belkide o yüzden demiştir
Aslında 2 3 gün önce sizin konunuza benzer bi konu görmüştüm onun da sizin gibi çıkmıştı sonuç
Konuya baktm ama bulamadm canmYaa gerçekten mi sonuç ne oldu peki ben yeniyim buqün katıldım
Teşekkür ederimKonuya baktm ama bulamadm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?