• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mzqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Merhaba arkadaşlar adetim 3 gün gecikti buqün kanda gebelik testi yaptım 0.858 çıktı gebelik olada bilir olmayada bilir dediler bi hafta sonra adet olmazsam tekrarla dedi doktor sizce gebelik var mı🙄

Eklentiler

• A36DBEEC-B1B2-4FE6-8F95-86ADC9A4ACE2.jpeg
    A36DBEEC-B1B2-4FE6-8F95-86ADC9A4ACE2.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba arkadaşlar adetim 3 gün gecikti buqün kanda gebelik testi yaptım 0.858 çıktı gebelik olada bilir olmayada bilir dediler bi hafta sonra adet olmazsam tekrarla dedi doktor sizce gebelik var mı🙄
Yani şuan kan testine göre yok olarak gözüküyor aslında ama doktorun dediği gibi 1 hafta bekleyin isterseniz

maalesef negatif,3 gun gecmis,gebelik olsaydi pozitif bir deger mutlaka cikardi

Şuan için yok cünkü 5 ve üzeri gebelik baslangıcı sayılır canım. İnsallah 1 haftaya yükselir belki geç döllenme falandır

Yumurtalıklarım 10 gün önce çatladı çok erken diye mi çıkmadı acaba🙄
Regl gecikmesi yasasiysaniz erken degildir. Bence gec dollenme de olsa daha yuksek bi deger cikmaliydi. Ama insallah yaniliyoruzdur.

maalesef negatif,3 gun gecmis,gebelik olsaydi pozitif bir deger mutlaka cikardi
Benim 9 gün geçmişti 0.1 çıkmıştı
12.ci gün tekrar yaptırdım 63 çıkmıştı
Yani hiç belli olmuyor canm bebek ne zamana döllendiğini bilemiyoruz

Regl gecikmesi yasasiysaniz erken degildir. Bence gec dollenme de olsa daha yuksek bi deger cikmaliydi. Ama insallah yaniliyoruzdur.
Aralık 24 te başlamıştı regl 28 aralıkta bitti takvim bu ay Ocak 20 gösterio ama bence erken gösterio anlamadım bende bişey🤷‍♀️

Benim 9 gün geçmişti 0.1 çıkmıştı
12.ci gün tekrar yaptırdım 63 çıkmıştı
Yani hiç belli olmuyor canm bebek ne zamana döllendiğini bilemiyoruz
Değerler sınırda ne demek peki 🤷‍♀️ Varla yok arası bişey dedi doktor olmasa direk negatif derdi ama 1 hafta sonra kadın doquma gözük tekrarla dedi testi🙄

Değerler sınırda ne demek peki 🤷‍♀️ Varla yok arası bişey dedi doktor olmasa direk negatif derdi ama 1 hafta sonra kadın doquma gözük tekrarla dedi testi🙄
Genelde 0.1 çıkıyor ya negatif olunca belkide o yüzden demiştir
Aslında 2 3 gün önce sizin konunuza benzer bi konu görmüştüm onun da sizin gibi çıkmıştı sonuç

Benim adetimde 5 gun gecikti .Ayin 21 inde yani adetim gecikmeden kan testi yaptirdigimda(yani beraberligin uzerinden 15.gunde kan testi yaptirdim) 0.015 cikti. Dün ovula marka idrar testi yaptirdim tek cizgi negatif cikti.Ama bir onceki adetimin uzerinden 35 gun gecti. Ki 32 gunu gecmez ki o da cok nadirdir.26-30 gun arasinda gider gelir adet döngüm.Hicbisey anlamadim bu isten.Goguslwrimde de degisim gozluyorum kac gundur.Basindan boyle seyler gecip hamile oldugunu ogrenen var mi? Tesekurler

Kızlar merhaba. 6 gün geçti. Test yaptım. Gebelik var mi sizce20200309_113003.jpg

Back