Gebelik testi

Ay bende diyorum bu gebelik konusu kız açıklamış benmi yanlış yere bakmışım aslında benimde öğrenmek istediğim ovulasyon olunca karşıma çıktı aman kafalar milyon
ay sorma benım de mılyondu da dişçiden geldıydım . bırının ısıne yarar belkı bosver sessızce cekıp gıdelım buralardanahaha hıc bole yapmazdım ama

ay sorma benım de mılyondu da dişçiden geldıydım . bırının ısıne yarar belkı bosver sessızce cekıp gıdelım buralardanahaha hıc bole yapmazdım ama
Peki ovulasyon testi için ilk idrar ile yapılmaz diyorlar birde en az iki saat sıvı almayacaksin diyorlar ben piskolojikmen susarım valla onun için size sordum nasıl yapıyorsunuz diye

Peki ovulasyon testi için ilk idrar ile yapılmaz diyorlar birde en az iki saat sıvı almayacaksin diyorlar ben piskolojikmen susarım valla onun için size sordum nasıl yapıyorsunuz diye
7 de kalkıyorum . 10 aydır falan genellde ılk ıdrar yaptım daha yanlıs gormedım bı ay boyunca 12 de yaptıgım da oldu 2. tuvaletle. o da yanıltmadı . cok lh ıcercek de koyu cıkcak dıe mı ılk ıdrar ysak acaba? oyle olsa hıc sılık cızgı gormezdım ama ..sabah kırmızıya yakın bısı gorursem aksam tekrarlıyorum yatmadan once. kendıme gore ayarladım kısaca.

Öğrenmek istediğim bi bilgiydi baya işime yaradı

HİÇbir adet belirtim yok göğsüm ağrırdı o da yok bugün adet olmam gerekiyordu yarın test yapıcam sağlık ocağında muayene olmadan mı yapıyorlar

Microgyn doğum kontrol hapı kullanıyodum aralığın 18 inde adet oldum hap kullandigim süre zarfında 2 haftada bir adet oluyorum . Aralığın 18 inde hapı bıraktım kullanmıyorum . 10 ocakta adet olmam gerekirken daha olmadım . 3 defa gebelik testi yaptim sonuç negatif sizce neden bole oldu . 2 çocuğum var . Korkuyorum hamileyim diye

Belki hapı bırakınca normal düzene geçmiştir adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…