Gebelik testi

gizemkaderx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
186
52
28
29
Adetimde lekelenmeler arttığı için 7 Ocak’ta hastaneye gitmiştim. doktor kontrolde sıkıntı olmadığı söyleyip hcg yaptırmamı istedi, 0.1 çıktı ama zaten adetim biteli 5 gün olmuştu gebelik çıkma durumu yoktu. O günden beri ara ara bel ve kasık ağrısı çekiyorum ve sürekli adet olucakmış gibi hissediyorum. Bat 19 Ocak acaba şimdiden yapsam testte çıkar mı sonuç?

4 gün kala %100 doğru sonuç alamazsın canım en doğru sonuç adet günün geldiğinde çıkar varsa da az daha sabret

kac gunde bir adet oluyosun?

28 normalde son iki adetim lekelenmeler yüzünden 10 ve 12 gün sürdü kistten şüphelendim ama çok güzel dedi yumurtalıkların ben hcg istedi
canım adet duzenlı olunca hıc sıkıntı degıl. 28 gunluk perıyodda 11. ve 15. gun arası oluyo yumurtlama demek. 11 ınde basladın mısal 14 ınde de koyu cızgıyı yakaladın sonrakı gun 15. gun sılıklestıgınde yumurta catlamıs oluyo.. bazen o haftadan sonraya sarkabılıyo o yuzden kırmızıyı gorup sılıklesene kadar devam etmelısın. yumurtlama gunu 2 gun kadar ılerı gerı oynayabılıyo. testı ya her sabah ya da her aksam seklınde aynı zamanlarda yapmalısın. test yapmadan once 2 3 saat sıvı almıycaksın kı seyrelmesın ıdrardakı lh lar. ılıskı kısmı da eger sperm bırıktmenıze gerek yoksa saglıklıysalar yanı kırmızı cızgılerı gordugunde ılıskıye baslıyoun catladı dedıgım gun yanı sılıklestıgı gun ve sonrasını da degerlendırıyosun. yumurtamızın yasama suresı 1 le 1bucuk gun arası fazlası yok. sperm 3 gun yasıyo ortalama. .. ovulasyon testı yapma sebebımo ay hamıle kalma ıhtımalımın olup olmaması pko yuzunden o ay yumurtlamamıs olabılıyorum ç yoksa her gun yada gun asırı ılıskı yasıyo ınsan .. bunu cevrem erkek yada kız cocuk sansını artırmak ıcın kullandı yıllarca .. hayat :))

Teşekkürler canım ben henüz test yapmadım hiç bu ay tutmazsa alıp denicem detaylı bilgin için çok teşekkür ederim

Yine dson günler insan daha fal sabırsızlaşıyor

Son günlerde insan sabırsızlaşmaya başlıyor
Ben de 1 hafta kaladan yapmaya başladığımı biliyorum ama o hayal kırıklığını adete kadar 5 kere test yapıp yaşamak daha kötü ha tabi adete kadar bekleyip beklentiye girmek de kötü valla yok ortası biz kadınların işi zor

Kesinlikle zaman geçmek bilmiyor. Siz belirti falan hissettiniz mi ?

Kesinlikle zaman geçmek bilmiyor. Siz belirti falan hissettiniz mi ?
Valla yok belirtisi bel ağrısı var desen adette de var göğüs acısı adetle aynı. Sakın belirti arama hiç öyle dizilerdeki gibi başım dönüyor midem bulanıyor diyene kızzzz sen hamilesin diyolarlar ya öyle bir dünya yok 1 aylık hamileyken doktora gittim bende bi belirti yok bebek var mı bi bakın diye sal gitsin arama belirti

BEn geçen haftadan beri bel ağrısı çekiyorum arada bir kasık ağrısı da oluyor ama adet olurum belki bugün de başladı ağrı

BEn geçen haftadan beri bel ağrısı çekiyorum arada bir kasık ağrısı da oluyor ama adet olurum belki bugün de başladı ağrı
Hah işte hamile de olsan adeti bekliyorsun adetim geçti hamile olduğumu biliyorum ama sürekli lavaboya gidip oldum mu diye bakıyordum sen de olurum diye bekle ama olama inşallah

Merhaba iki üç saat sıvı almiyacaksiniz demişsiniz sabah aç karnına mi yapilmali

Ovulasyon icinmi diyorsunuz gebelik icinmi kafam bir ton basmadı kusura bakmayın
yok senın kafan karısmamıs nasıl olduysa baskasna yazdıgım seyı baska konuya aktarmısım asdasdad .bu konuda ne ısım var dedıydım..

ben ılk ıdrarla yapıorum kalktıgım gıbı bısı yıyıp ıcmeden .
hunharca guldum. bugun bı arkadas ovulasyon nasıl yapıyoz dıye sordu ben de detaylıca acıkladım ama buaya yazmısım kızcaagız da yazmıs yukarda saol dıye demıyo kı bu ne ıctı neden bana gereksız seyler yazıyo dıye saolsun hosgorulu ınsanmıs .d

yok senın kafan karısmamıs nasıl olduysa baskasna yazdıgım seyı baska konuya aktarmısım asdasdad .bu konuda ne ısım var dedıydım..
Ay bende diyorum bu gebelik konusu kız açıklamış benmi yanlış yere bakmışım aslında benimde öğrenmek istediğim ovulasyon olunca karşıma çıktı aman kafalar milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…