- 29 Kasım 2019
- 186
- 52
- 28
- 29
- Konu Sahibi gizemkaderx
-
kac gunde bir adet oluyosun?Adetimde lekelenmeler arttığı için 7 Ocak’ta hastaneye gitmiştim. doktor kontrolde sıkıntı olmadığı söyleyip hcg yaptırmamı istedi, 0.1 çıktı ama zaten adetim biteli 5 gün olmuştu gebelik çıkma durumu yoktu. O günden beri ara ara bel ve kasık ağrısı çekiyorum ve sürekli adet olucakmış gibi hissediyorum. Bat 19 Ocak acaba şimdiden yapsam testte çıkar mı sonuç?
28 normalde son iki adetim lekelenmeler yüzünden 10 ve 12 gün sürdü kistten şüphelendim ama çok güzel dedi yumurtalıkların ben hcg istedikac gunde bir adet oluyosun?
Yine dson günler insan daha fal sabırsızlaşıyor4 gün kala %100 doğru sonuç alamazsın canım en doğru sonuç adet günün geldiğinde çıkar varsa da az daha sabret
Son günlerde insan sabırsızlaşmaya başlıyor4 gün kala %100 doğru sonuç alamazsın canım en doğru sonuç adet günün geldiğinde çıkar varsa da az daha sabret
canım adet duzenlı olunca hıc sıkıntı degıl. 28 gunluk perıyodda 11. ve 15. gun arası oluyo yumurtlama demek. 11 ınde basladın mısal 14 ınde de koyu cızgıyı yakaladın sonrakı gun 15. gun sılıklestıgınde yumurta catlamıs oluyo.. bazen o haftadan sonraya sarkabılıyo o yuzden kırmızıyı gorup sılıklesene kadar devam etmelısın. yumurtlama gunu 2 gun kadar ılerı gerı oynayabılıyo. testı ya her sabah ya da her aksam seklınde aynı zamanlarda yapmalısın. test yapmadan once 2 3 saat sıvı almıycaksın kı seyrelmesın ıdrardakı lh lar. ılıskı kısmı da eger sperm bırıktmenıze gerek yoksa saglıklıysalar yanı kırmızı cızgılerı gordugunde ılıskıye baslıyoun catladı dedıgım gun yanı sılıklestıgı gun ve sonrasını da degerlendırıyosun. yumurtamızın yasama suresı 1 le 1bucuk gun arası fazlası yok. sperm 3 gun yasıyo ortalama. .. ovulasyon testı yapma sebebımo ay hamıle kalma ıhtımalımın olup olmaması pko yuzunden o ay yumurtlamamıs olabılıyorum ç yoksa her gun yada gun asırı ılıskı yasıyo ınsan .. bunu cevrem erkek yada kız cocuk sansını artırmak ıcın kullandı yıllarca .. hayat :))28 normalde son iki adetim lekelenmeler yüzünden 10 ve 12 gün sürdü kistten şüphelendim ama çok güzel dedi yumurtalıkların ben hcg istedi
Teşekkürler canım ben henüz test yapmadım hiç bu ay tutmazsa alıp denicem detaylı bilgin için çok teşekkür ederimcanım adet duzenlı olunca hıc sıkıntı degıl. 28 gunluk perıyodda 11. ve 15. gun arası oluyo yumurtlama demek. 11 ınde basladın mısal 14 ınde de koyu cızgıyı yakaladın sonrakı gun 15. gun sılıklestıgınde yumurta catlamıs oluyo.. bazen o haftadan sonraya sarkabılıyo o yuzden kırmızıyı gorup sılıklesene kadar devam etmelısın. yumurtlama gunu 2 gun kadar ılerı gerı oynayabılıyo. testı ya her sabah ya da her aksam seklınde aynı zamanlarda yapmalısın. test yapmadan once 2 3 saat sıvı almıycaksın kı seyrelmesın ıdrardakı lh lar. ılıskı kısmı da eger sperm bırıktmenıze gerek yoksa saglıklıysalar yanı kırmızı cızgılerı gordugunde ılıskıye baslıyoun catladı dedıgım gun yanı sılıklestıgı gun ve sonrasını da degerlendırıyosun. yumurtamızın yasama suresı 1 le 1bucuk gun arası fazlası yok. sperm 3 gun yasıyo ortalama. .. ovulasyon testı yapma sebebımo ay hamıle kalma ıhtımalımın olup olmaması pko yuzunden o ay yumurtlamamıs olabılıyorum ç yoksa her gun yada gun asırı ılıskı yasıyo ınsan .. bunu cevrem erkek yada kız cocuk sansını artırmak ıcın kullandı yıllarca .. hayat :))
Ben de 1 hafta kaladan yapmaya başladığımı biliyorum ama o hayal kırıklığını adete kadar 5 kere test yapıp yaşamak daha kötü ha tabi adete kadar bekleyip beklentiye girmek de kötü valla yok ortası biz kadınların işi zorYine dson günler insan daha fal sabırsızlaşıyor
Son günlerde insan sabırsızlaşmaya başlıyor
KesinlikleBen de 1 hafta kaladan yapmaya başladığımı biliyorum ama o hayal kırıklığını adete kadar 5 kere test yapıp yaşamak daha kötü ha tabi adete kadar bekleyip beklentiye girmek de kötü valla yok ortası biz kadınların işi zor
Valla yok belirtisi bel ağrısı var desen adette de var göğüs acısı adetle aynı. Sakın belirti arama hiç öyle dizilerdeki gibi başım dönüyor midem bulanıyor diyene kızzzz sen hamilesin diyolarlar ya öyle bir dünya yokKesinliklezaman geçmek bilmiyor. Siz belirti falan hissettiniz mi ?
BEn geçen haftadan beri bel ağrısı çekiyorum arada bir kasık ağrısı da oluyor ama adet olurum belki bugün de başladı ağrıValla yok belirtisi bel ağrısı var desen adette de var göğüs acısı adetle aynı. Sakın belirti arama hiç öyle dizilerdeki gibi başım dönüyor midem bulanıyor diyene kızzzz sen hamilesin diyolarlar ya öyle bir dünya yok1 aylık hamileyken doktora gittim bende bi belirti yok bebek var mı bi bakın diye sal gitsin arama belirti
Hah işte hamile de olsan adeti bekliyorsun adetim geçti hamile olduğumu biliyorum ama sürekli lavaboya gidip oldum mu diye bakıyordum sen de olurum diye bekle ama olama inşallahBEn geçen haftadan beri bel ağrısı çekiyorum arada bir kasık ağrısı da oluyor ama adet olurum belki bugün de başladı ağrı
HAhahah inşallah canımHah işte hamile de olsan adeti bekliyorsun adetim geçti hamile olduğumu biliyorum ama sürekli lavaboya gidip oldum mu diye bakıyordum sen de olurum diye bekle ama olama inşallah
Merhaba iki üç saat sıvı almiyacaksiniz demişsiniz sabah aç karnına mi yapilmalicanım adet duzenlı olunca hıc sıkıntı degıl. 28 gunluk perıyodda 11. ve 15. gun arası oluyo yumurtlama demek. 11 ınde basladın mısal 14 ınde de koyu cızgıyı yakaladın sonrakı gun 15. gun sılıklestıgınde yumurta catlamıs oluyo.. bazen o haftadan sonraya sarkabılıyo o yuzden kırmızıyı gorup sılıklesene kadar devam etmelısın. yumurtlama gunu 2 gun kadar ılerı gerı oynayabılıyo. testı ya her sabah ya da her aksam seklınde aynı zamanlarda yapmalısın. test yapmadan once 2 3 saat sıvı almıycaksın kı seyrelmesın ıdrardakı lh lar. ılıskı kısmı da eger sperm bırıktmenıze gerek yoksa saglıklıysalar yanı kırmızı cızgılerı gordugunde ılıskıye baslıyoun catladı dedıgım gun yanı sılıklestıgı gun ve sonrasını da degerlendırıyosun. yumurtamızın yasama suresı 1 le 1bucuk gun arası fazlası yok. sperm 3 gun yasıyo ortalama. .. ovulasyon testı yapma sebebımo ay hamıle kalma ıhtımalımın olup olmaması pko yuzunden o ay yumurtlamamıs olabılıyorum ç yoksa her gun yada gun asırı ılıskı yasıyo ınsan .. bunu cevrem erkek yada kız cocuk sansını artırmak ıcın kullandı yıllarca .. hayat :))
ben ılk ıdrarla yapıorum kalktıgım gıbı bısı yıyıp ıcmeden .Merhaba iki üç saat sıvı almiyacaksiniz demişsiniz sabah aç karnına mi yapilmali
Ovulasyon icinmi diyorsunuz gebelik icinmi kafam bir ton basmadı kusura bakmayınben ılk ıdrarla yapıorum kalktıgım gıbı bısı yıyıp ıcmeden .
yok senın kafan karısmamıs nasıl olduysa baskasna yazdıgım seyı baska konuya aktarmısımOvulasyon icinmi diyorsunuz gebelik icinmi kafam bir ton basmadı kusura bakmayın
hunharca guldum. bugun bı arkadas ovulasyon nasıl yapıyoz dıye sordu ben de detaylıca acıkladım ama buaya yazmısımben ılk ıdrarla yapıorum kalktıgım gıbı bısı yıyıp ıcmeden .
kusura bakmaTeşekkürler canım ben henüz test yapmadım hiç bu ay tutmazsa alıp denicem detaylı bilgin için çok teşekkür ederim
yok senın kafan karısmamıs nasıl olduysa baskasna yazdıgım seyı baska konuya aktarmısımasdasdad .bu konuda ne ısım var dedıydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?