• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

duygutarik

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
47
10
288
37
İyi akşamlar kızlar bugün saat 5 gibi test yaptım ilk 5 dakika bişey çıkmadı bidaha bakmadım işime daldım saat 8 gibi baktığımda durum resimdeki gibi sonuçlandı sizce varımdır bişey 8 yıllık evliyiz çok bekledik bu sonucu ama inanamadım varlığında

IMG_20191202_222936.jpg

Evet gecikti adet gününde avuç içi kadar lekelenme oldu sadece ilk 5 dakikayı geçti sonucun görünmesi ama net ne zaman çıktı bilmiyorum yok diye işe daldım ilaç içicektim yinede Bi bakıyım dedim böyle olmuş test

Evet gecikti adet gününde avuç içi kadar lekelenme oldu sadece ilk 5 dakikayı geçti sonucun görünmesi ama net ne zaman çıktı bilmiyorum yok diye işe daldım ilaç içicektim yinede Bi bakıyım dedim böyle olmuş test
En iyisi testi tekrarlayın.Erken testler var onları o deneyin yada adet çok geçtiyse kanda baktırın

İlk idrarınızla tekrarlayan ama 5 dakka sonra çıkan çizgi pozitif olduğu anlamına gelmez hemen 2. Çizgi çıkması lzm

Back