• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Denizz007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
14
2
86
24
Merhaba hanımlar bu testi ilki yeni ikincisi 1 gün önce testi yaptım ancak 20 dakika sonra çıktı böyle geç çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Eklentiler

• 1580C77F-4F3E-4C95-B6D6-19145D7C3DC3.jpeg
    1580C77F-4F3E-4C95-B6D6-19145D7C3DC3.jpeg
    174,3 KB · Görüntüleme: 132
Forumda araştırırsan sonradan çıkan çok çizgiler var bunların bı çoğu gebelik testinde sonradan pozitif aldılar.Testin arkasında 5dk yazsada sonradan cika sonuçların yarışı doğru oluyor.Gec döllenme vs olabiliyor.Bat geçti mi yada kaç gün var?Umarım gönlünden geçen olur☺️

Merhaba hanımlar bu testi ilki yeni ikincisi 1 gün önce testi yaptım ancak 20 dakika sonra çıktı böyle geç çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Hamile olabilirsin kan ver en kesin öyle anlarsın

Forumda araştırırsan sonradan çıkan çok çizgiler var bunların bı çoğu gebelik testinde sonradan pozitif aldılar.Testin arkasında 5dk yazsada sonradan cika sonuçların yarışı doğru oluyor.Gec döllenme vs olabiliyor.Bat geçti mi yada kaç gün var?Umarım gönlünden geçen olur☺
Yumurtlamam bu ay geç oldu büyük ihtimal geç döllenme diye düşünüyorum daha önce buna benzer durum yaşadım test 3 gün bekledi yine çıkmadı o yüzden umutlandım

Bence var benim adetime 13gun varken çıkmıştı ☺️ Testi tekrarlayın gun geçtikçe koyulaşacaktır hayırlı olsun şimdiden 😘

Çok ümitlenme ama olabilirsin canım , istersen erken gebelik al onda varsa kesin Çıkar , Allah gönlündekini nasip eder inşallah

Back