• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyku1414

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
636
320
23
Merhaba canımlar catlama ignesinin 9.gunu test yapip silik cizgi gören ve hamile olan arkadaslar yazabilirmi ? Umut olur belki banada....
Not: LÜTFEN IGNENIN ETKISIDIR DEMEYIN. IGNE ETKISI KISIDEN KISIYE GORE DEGISIYOR VUCUTTAN 3 GUNDE ATANDA VAR 7 GUNDE ATANDA SADECE HAMILE KALIP UMUT OLACAKLAR CEVAP VERIRSE SEVINIRIM.

Ben canım 8 gün kan vermştm 8.64 cıktı 10 gün gidp verdm baktm 6.21 düşüyor olmuck dedm snra 11 gün evde gebelk testi vardı yaptm hafif silik cıktı 12 tekrr öle cktı 14 gün gdp kan verdm 54.78 cktı doktorma yazdm 2 gün snra ver kn baklm dedi yükslckmi dye bi verdm 277 fln dı yüksldi sonra bi kez daha istrfi 1078 cıkmştı smdi 30 haftalık gebeym işte kızım olck allahın izniyle sag salim cnm

Ben canım 8 gün kan vermştm 8.64 cıktı 10 gün gidp verdm baktm 6.21 düşüyor olmuck dedm snra 11 gün evde gebelk testi vardı yaptm hafif silik cıktı 12 tekrr öle cktı 14 gün gdp kan verdm 54.78 cktı doktorma yazdm 2 gün snra ver kn baklm dedi yükslckmi dye bi verdm 277 fln dı yüksldi sonra bi kez daha istrfi 1078 cıkmştı smdi 30 haftalık gebeym işte kızım olck allahın izniyle sag salim cnm
Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.. benimde 10.gun 7.95cikti değer. Ama 12.gün 3 çıktı. Ve benim icin bitti sanırım bu ayda yukselmez diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar dün iğneden sonra 10.günümfü kan verdim test 1.20 den küçük iğnenin etkisi bile yok izce hamile olma ihtimalim var mı

Back