Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HanıMar ben bebek istiyorum ve uzun zmandr bekliyorum bebeğimi ve bugün test yaptım gebelik adetim gecikmişti ve yaptığım testte çift çizgi çıktı fakat ikinci çizgi silik sizce hamilə miyim?
Gerçekten mi inşallah dua edin de olsun ya canım çok istiyorum onca uğraştan sonraGebelik var gibi gorunuyor arkadasim 4 haftalik hamileyken bile silik cizgi cikti gittiginde doktor 4 haftalik hamilesin dedi tebrik ederim![]()
EvettttHanıMar ben bebek istiyorum ve uzun zmandr bekliyorum bebeğimi ve bugün test yaptım gebelik adetim gecikmişti ve yaptığım testte çift çizgi çıktı fakat ikinci çizgi silik sizce hamilə miyim?
Bende cok istiyorum 8 ay oldu evleneli hala yok cok uzuluyorum ama bence kesinlikle var dedigim gibi arkadasim 4 haftalikken bile silik cikmisti. Kan testi yaptirin adiniza cok sevindimGerçekten mi inşallah dua edin de olsun ya canım çok istiyorum onca uğraştan sonra![]()
İnşallah canım benim yarın sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam dualarınızı bekliyorum bende size çok dua edicemEvet gebelik bencede var tebrik ederm en kisa surede hastaneye gidin ve ogrenindarisi bize olsun
Bende 1 sene bekledim çok üzülüyordum doktora gittim tedavilerden korkuyodum artık olmicak hissine kapılmıştım adetim gecikti belki dedim ve yaptım sonra hafif görür gibi oldum sonra komşuma gittim geldim daha çok belirginleşmiş belki bir umut gene umutlanmak istemiyorum ama içim de tuhaf bir his varBende cok istiyorum 8 ay oldu evleneli hala yok cok uzuluyorum ama bence kesinlikle var dedigim gibi arkadasim 4 haftalikken bile silik cikmisti. Kan testi yaptirin adiniza cok sevindim
Tedirginim biraz boşuna mı umutlanıyorum diyeDualarimiz seninle ama saglik ocaginda gec cikar sonuclar bence bi acile gidin daha iyi 1 saate cikar![]()
İnşallah canım ya okadar dua ediyorum kiYoo gayet 2. Cizgi var. Hic strese girme. Bnce gebesin
Ay inşallahhh dualarınızı bekliyorumGebelik vargözünüz aydın olsun kan testiyle doktora giderek kesinlestirin yarın
Bir sorunun varmiydi canimBende 1 sene bekledim çok üzülüyordum doktora gittim tedavilerden korkuyodum artık olmicak hissine kapılmıştım adetim gecikti belki dedim ve yaptım sonra hafif görür gibi oldum sonra komşuma gittim geldim daha çok belirginleşmiş belki bir umut gene umutlanmak istemiyorum ama içim de tuhaf bir his var![]()
Icinizi ferah tutunAy inşallahhh dualarınızı bekliyorum![]()
bende öle hissediyorum ama genede oulumsuza da kendimi hazırlamak istiyorumYoo gayet 2. Cizgi var. Hic strese girme. Bnce gebesin
Yok canım yoktu hani sadece adet gecikmelerim vardı ondan korkuyodum o yüzden bu adet gecikmemde de fazla umutlanmadım her zamanki gibidir dedim söktürücü içicektim sonra yapıyım belki vardır onun için uğraşıyorum sonuçta dedim yaptım böle çıktıBir sorunun varmiydi canim