• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Azra0618

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
225
125
53
28
HanıMar ben bebek istiyorum ve uzun zmandr bekliyorum bebeğimi ve bugün test yaptım gebelik adetim gecikmişti ve yaptığım testte çift çizgi çıktı fakat ikinci çizgi silik sizce hamilə miyim?

20191002_200847.jpg
HanıMar ben bebek istiyorum ve uzun zmandr bekliyorum bebeğimi ve bugün test yaptım gebelik adetim gecikmişti ve yaptığım testte çift çizgi çıktı fakat ikinci çizgi silik sizce hamilə miyim?

Eklentiler

• 20191002_200839.jpg
    20191002_200839.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 69
Gebelik var gibi gorunuyor arkadasim 4 haftalik hamileyken bile silik cizgi cikti gittiginde doktor 4 haftalik hamilesin dedi tebrik ederim😍

Evet gebelik bencede var tebrik ederm en kisa surede hastaneye gidin ve ogrenin 😊 darisi bize olsun

Gerçekten mi inşallah dua edin de olsun ya canım çok istiyorum onca uğraştan sonra 😍😔
Bende cok istiyorum 8 ay oldu evleneli hala yok cok uzuluyorum ama bence kesinlikle var dedigim gibi arkadasim 4 haftalikken bile silik cikmisti. Kan testi yaptirin adiniza cok sevindim

Dualarimiz seninle ama saglik ocaginda gec cikar sonuclar bence bi acile gidin daha iyi 1 saate cikar 🤗

Bende cok istiyorum 8 ay oldu evleneli hala yok cok uzuluyorum ama bence kesinlikle var dedigim gibi arkadasim 4 haftalikken bile silik cikmisti. Kan testi yaptirin adiniza cok sevindim
Bende 1 sene bekledim çok üzülüyordum doktora gittim tedavilerden korkuyodum artık olmicak hissine kapılmıştım adetim gecikti belki dedim ve yaptım sonra hafif görür gibi oldum sonra komşuma gittim geldim daha çok belirginleşmiş belki bir umut gene umutlanmak istemiyorum ama içim de tuhaf bir his var😊

Yoo gayet 2. Cizgi var. Hic strese girme. Bnce gebesin

Gebelik var 😍🤰🏻 gözünüz aydın olsun kan testiyle doktora giderek kesinlestirin yarın

Bende 1 sene bekledim çok üzülüyordum doktora gittim tedavilerden korkuyodum artık olmicak hissine kapılmıştım adetim gecikti belki dedim ve yaptım sonra hafif görür gibi oldum sonra komşuma gittim geldim daha çok belirginleşmiş belki bir umut gene umutlanmak istemiyorum ama içim de tuhaf bir his var😊
Bir sorunun varmiydi canim

Dedigim gibi ogrenmenin yolu hemen bi acile gidip test vermek. 1 saate ogrenirsn.

Bir sorunun varmiydi canim
Yok canım yoktu hani sadece adet gecikmelerim vardı ondan korkuyodum o yüzden bu adet gecikmemde de fazla umutlanmadım her zamanki gibidir dedim söktürücü içicektim sonra yapıyım belki vardır onun için uğraşıyorum sonuçta dedim yaptım böle çıktı

Back