Gebelik Testi

cano0171

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
15
1
1
30
Merhaba arkadaşlar. Evde yapılan gebelik testi ilişkiden 8 gün sonra yapılsa doğru bi sonuç verir mi? Yada ilişki üzerinden kaç gün geçince yapılmalı

Merhaba arkadaşlar. Evde yapılan gebelik testi ilişkiden 8 gün sonra yapılsa doğru bi sonuç verir mi? Yada ilişki üzerinden kaç gün geçince yapılmalı
Yumurtlama döneminizden 12 yada 14 gün sonra eğer geç döllenme yaşanmadıysa silik de olsa idrar testinde çıkmalı. Ama çıkmaması da olmadıği anlamına gelmez tabii 😇 kesin sonuç almak icin adet gecikmesi beklenmeli

Yumurtlama döneminizden 12 yada 14 gün sonra eğer geç döllenme yaşanmadıysa silik de olsa idrar testinde çıkmalı. Ama çıkmaması da olmadıği anlamına gelmez tabii 😇 kesin sonuç almak icin adet gecikmesi beklenmeli
Şuan iliskimin üzerinden 8 gün geçti ve iki üç gün kahverengi leke şeklinde günlük 4-5 damla akıntım oldu. Daha adetime de 10 gün var. Test yapiyim diyorum acaba erken mi yoksa biraz daha beklesem mi ki 😊

Şuan iliskimin üzerinden 8 gün geçti ve iki üç gün kahverengi leke şeklinde günlük 4-5 damla akıntım oldu. Daha adetime de 10 gün var. Test yapiyim diyorum acaba erken mi yoksa biraz daha beklesem mi ki 😊
Ben bekleme taraftarıyım. Sabırsızlığım yüzünden geçen ay kimyasal gebeliği yakaladım çunku 😒

Önemli olan ilişkiden sonraki gün sayısı değil canım. Her ilişkide yumurtayla sperm karşılaşmaz bile. Eğer ilişki yumurtlama dönemine denk geldiyse, ve bir ihtimal sperm ve yumurta karşılaşıp döllendiyse, döllenmeden sonraki 12-13üncü gün belli olur gebelik. Ki bu da bir sonraki adet döneminden 1-2 gün öncesi veya adet gününe denk gelir. Sizin adetinize 10 gün varmış. Eğer döllenme olduysa şu an testte çıkması imkansız :)

Kızlar merhaba adetimin ilk günü olmayınca test yaptım ama ilk idrarla değildi negatif çıktı sizce tamamen ümidi kesmelimiyim

Canım yumurtlaa döneminden en az 12 gün geçmesi gerek.. ben 13 gün sonra 5 liralık test ile çok silik şekilde öğrendim

Kızlar merhaba adetimin ilk günü olmayınca test yaptım ama ilk idrarla değildi negatif çıktı sizce tamamen ümidi kesmelimiyim

Gebelik olsaydı hayalet çizgi olarak bile çıkardı. İlk idrar son idrar farketmez canım. Ama güvenemiyorsan 4 saat idrarını tuttuktan sonra tekrae edebilirsin

Back
X