Yumurtlama döneminizden 12 yada 14 gün sonra eğer geç döllenme yaşanmadıysa silik de olsa idrar testinde çıkmalı. Ama çıkmaması da olmadıği anlamına gelmez tabiiMerhaba arkadaşlar. Evde yapılan gebelik testi ilişkiden 8 gün sonra yapılsa doğru bi sonuç verir mi? Yada ilişki üzerinden kaç gün geçince yapılmalı
Şuan iliskimin üzerinden 8 gün geçti ve iki üç gün kahverengi leke şeklinde günlük 4-5 damla akıntım oldu. Daha adetime de 10 gün var. Test yapiyim diyorum acaba erken mi yoksa biraz daha beklesem mi kiYumurtlama döneminizden 12 yada 14 gün sonra eğer geç döllenme yaşanmadıysa silik de olsa idrar testinde çıkmalı. Ama çıkmaması da olmadıği anlamına gelmez tabiikesin sonuç almak icin adet gecikmesi beklenmeli
Ben bekleme taraftarıyım. Sabırsızlığım yüzünden geçen ay kimyasal gebeliği yakaladım çunkuŞuan iliskimin üzerinden 8 gün geçti ve iki üç gün kahverengi leke şeklinde günlük 4-5 damla akıntım oldu. Daha adetime de 10 gün var. Test yapiyim diyorum acaba erken mi yoksa biraz daha beklesem mi ki
Önemli olan ilişkiden sonraki gün sayısı değil canım. Her ilişkide yumurtayla sperm karşılaşmaz bile. Eğer ilişki yumurtlama dönemine denk geldiyse, ve bir ihtimal sperm ve yumurta karşılaşıp döllendiyse, döllenmeden sonraki 12-13üncü gün belli olur gebelik. Ki bu da bir sonraki adet döneminden 1-2 gün öncesi veya adet gününe denk gelir. Sizin adetinize 10 gün varmış. Eğer döllenme olduysa şu an testte çıkması imkansız :)Merhaba arkadaşlar. Evde yapılan gebelik testi ilişkiden 8 gün sonra yapılsa doğru bi sonuç verir mi? Yada ilişki üzerinden kaç gün geçince yapılmalı
Bende aynı durumdayımmKızlar merhaba adetimin ilk günü olmayınca test yaptım ama ilk idrarla değildi negatif çıktı sizce tamamen ümidi kesmelimiyim
Kızlar merhaba adetimin ilk günü olmayınca test yaptım ama ilk idrarla değildi negatif çıktı sizce tamamen ümidi kesmelimiyim
Haklısın canım bu sabah adet oldum zatenGebelik olsaydı hayalet çizgi olarak bile çıkardı. İlk idrar son idrar farketmez canım. Ama güvenemiyorsan 4 saat idrarını tuttuktan sonra tekrae edebilirsin
Canım ben adet oldum sen ne durumdasınBende aynı durumdayımm
Az önce tuvalete girdim peçete ye çok az Bi kahverengi akıntı geldi cnm benimde galiba bende olucamCanım ben adet oldum sen ne durumdasın
Artık bir sonraki aya bakalım kısmetAz önce tuvalete girdim peçete ye çok az Bi kahverengi akıntı geldi cnm benimde galiba bende olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?