Gebelik testi ???

Dilsahh21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
9
2
1
Merhaba bayanlar yaklasik 4 ay önce nisanlimla bir birlikteliğimiz oldu normal adetlerimi gormeye devam ettim fakat icim ragat etmedigi icin evde gebelik testi yaptim iki sefer bulanik ikinci cizgi cikti kaderimize razi olduk ailelere diyecektik demedik bekleyelim biraz dedik ve iliskimden 4 ay sonea kan testi verelim dedik kadin doguma gittim oncelikle ulturasonla bakildi normlade su falan icilmesi gerekiyordu bana su ic falan demedi direk bakti bisey goremedim yok dedi dedi kan testi verdik sonuclari aldik 2 cikti negatif gebelik yok dedi doktor sizce bu deger yukselir mi??

Tabiiki hatta hareketlerini hissederdin ki cinsiyeti bile belli olurdu

Ama su ic sıkısman lazim falan diyorlae ablamdan biliyorum bana umursamadan baktı gorunmediyse
Canım cinsiyeti belli olurdu diyorum yani bebek kocaman olurdu yani su içmene gerek yok onu ilk ay diyorlar kese küçük olur görünmez diye sen 4.5 ay dan bahsediyorsun

5aylik hamileyim bebeğimin hareketlerini tekmelerini hissediyorum artik sizin mümkün degil hamile olmanız, psikolojik sucluluk ile size karnınız büyüyor gibi geliyor.
Kaldi ki 4 kere adet olmuşsunuz mümkün olmayacağını siz de biliyorsunuz stres yapmayın boşuna.

5aylik hamileyim bebeğimin hareketlerini tekmelerini hissediyorum artik sizin mümkün degil hamile olmanız, psikolojik sucluluk ile size karnınız büyüyor gibi geliyor.
Kaldi ki 4 kere adet olmuşsunuz mümkün olmayacağını siz de biliyorsunuz stres yapmayın boşuna.
5 defa oldum 6. Olucam ilk adetimi ilsikiden bi gum sonra oldum bide bu evde yaptığım testler pozitf gibi cikti ya bn toparlayamadim kendimi bide kafami sey karistirdi bi hastanede yaptirdigimda 0.01 di baska hastanede 2 cikti doktor hepsi sifir sayiliyo dedi ama yukselebiliir mi acaba diye düşünüyorum

5 defa oldum 6. Olucam ilk adetimi ilsikiden bi gum sonra oldum bide bu evde yaptığım testler pozitf gibi cikti ya bn toparlayamadim kendimi bide kafami sey karistirdi bi hastanede yaptirdigimda 0.01 di baska hastanede 2 cikti doktor hepsi sifir sayiliyo dedi ama yukselebiliir mi acaba diye düşünüyorum
Tatlim daha ne kadar adet olacaksın inanmak icin.
6.yi olucam diyorsun sabret o zaman 3 ay daha olmazsan tamam daha da hamile olmazsin.
Hamilelik sureci oyle kolay bir surec degil inan ki hamile olsan neler nelerolur bunyende.
O degerlerin 0 dan farki yok korkmana da gerek yok sayet daha sonra tekrar bir birleşme olmadiysa.
Idrar testlerine güvenme zamaninda cift cizgi görüp adet olmuştum hamileyim diye ne sevinmistim 😏

Tatlim daha ne kadar adet olacaksın inanmak icin.
6.yi olucam diyorsun sabret o zaman 3 ay daha olmazsan tamam daha da hamile olmazsin.
Hamilelik sureci oyle kolay bir surec degil inan ki hamile olsan neler nelerolur bunyende.
O degerlerin 0 dan farki yok korkmana da gerek yok sayet daha sonra tekrar bir birleşme olmadiysa.
Idrar testlerine güvenme zamaninda cift cizgi görüp adet olmuştum hamileyim diye ne sevinmistim 😏
Yok birdaha o tarz bi yakinlasma olmadi afedersiniz iccamsrimi indirmeden biseyler yaşadık temas olmadi yani

4 aylık hamileyim.
Bebeğimin harkeetlerini hissediyorum artık ☺️
Karnımda çıktı..

Hamile olsan bırak su içmeyi kocaman bebek görürdünüz ultrasonda :)

Yok birdaha o tarz bi yakinlasma olmadi afedersiniz iccamsrimi indirmeden biseyler yaşadık temas olmadi yani
Allah iyiliğini versin senin yaa kız 4sene neler etmedim hamile kalmak icin tam temasla çamaşır varken nasıl olsun :KK48:
Korkuların yersiz kardesim kalbini gönlünü ferah tut aslında sende imkansız olduğunu biliyorsun da istemsiz korkuya kapılmışsın sadece.

Allah iyiliğini versin senin yaa kız 4sene neler etmedim hamile kalmak icin tam temasla çamaşır varken nasıl olsun :KK48:
Korkuların yersiz kardesim kalbini gönlünü ferah tut aslında sende imkansız olduğunu biliyorsun da istemsiz korkuya kapılmışsın sadece.
Iste biliyorum da bu psikolojiden bi kurtulamadim

4 aylık hamileyim.
Bebeğimin harkeetlerini hissediyorum artık ☺️
Karnımda çıktı..

Hamile olsan bırak su içmeyi kocaman bebek görürdünüz ultrasonda :)
Karnim gündüz dümdüz aksama doğru bakmaya korkuyorum karnima

Back
X