- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
- Konu Sahibi Gamzehagdjdv
-
Ben sabah ilk tahlilleri yaptım şimdide kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah olurTabi ki olabilir.... Yumurtlamaya bağlı... Bir doktor bana adet bitimini değerlendir demişti rahim aşağıda olduğu için gebelik olabilir diye
İnşallah canım ne zaman çıkacak sonucun yazarsın... Negatif olursada üzülme Allah büyük... O bilir :)Ben sabah ilk tahlilleri yaptım şimdide kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah olur
Değerlerin gayet güzel canım Rabbim gönlüne göre versinBen geçende doktora gittim TSH 2.00 FSH 3.43 LH 2.01 çıktı sizce sonuçlarda birşey var mı bilgisi olan varsa yada yaşayan söyleyebilir mi
Kanım böyle çıktı sonuçları doktor yok demedi sadece değerlerin az dedi sizce var midirDeğerlerin gayet güzel canım Rabbim gönlüne göre versin
Sonuç böyle çıktı ama doktor yok demedi değerlerin biraz az dedi iki uç gün daha bekle gel dedi sizce nedir var mıdır yok mudurİnşallah canım ne zaman çıkacak sonucun yazarsın... Negatif olursada üzülme Allah büyük... O bilir :)
Yoktan kastın ne bilmiyorum ama değerlerin gayet normal canım doktorunda bir problem var sanırım bu sonuçları birde başka doktora göster istersen herşey normal görünüyorKanım böyle çıktı sonuçları doktor yok demedi sadece değerlerin az dedi sizce var midir
Sizce var miYoktan kastın ne bilmiyorum ama değerlerin gayet normal canım doktorunda bir problem var sanırım bu sonuçları birde başka doktora göster istersen herşey normal görünüyor
Ney varmı canım ?? Gebelik soruyorsan gebelik görünmüyorSizce var mi
Gebelik var mi diye soruyo arkadaş ama yok maalesef, değerin hcg 1.6 cıkmış canim.Ney varmı canım ??
Geç oldu ama anladım ben tsh lh ve fsh soruyor sandım :)Gebelik var mi diye soruyo arkadaş ama yok maalesef, değerin hcg 1.6 cıkmış canim.
Sende haklısın canım, arkadaşta net sormuyorduGeç oldu ama anladım ben tsh lh ve fsh soruyor sandım :)
Kızlar arkadaşım test yaptı böyle çıktı neden olabilir kırmızı kaldı acaba test mi bozuktur
Fazla idrar damlattiniz sanırım bozulmuş test.
Teşekkür ederim canım sanırım öyle kırmızı kaldı rengiFazla idrar damlattiniz sanırım bozulmuş test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?