- 8 Nisan 2019
- 10
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Gamzehagdjdv
-
Canm attım direk fotoğraf çekmek aklima gelmediTestinin fotosunu yükle de bakalım canım, görmeden bilemeyiz ki..
Kız öyle hemen atılır mı ben negatif çıkan testlerimi bile iki gün bekletiyodumCanm attım direk fotoğraf çekmek aklima gelmedi
O zaman yarın ilk idrarla bidaha yap bakalım, inşallah olumlu sonuç çıkarCanm attım direk fotoğraf çekmek aklima gelmedi
Yaptım canm pozitif çıktı kan testi yaptım HCG değerim 435 çıktı az mi adetimden sadece 1 gecmistitesti tekrarladınız mı
çok iyi maşallah sağlıkla al kucağına canımYaptım canm pozitif çıktı kan testi yaptım HCG değerim 435 çıktı az mi adetimden sadece 1 gecmisti
Amin canm amin insçok iyi maşallah sağlıkla al kucağına canım
Gözün aydın olsun canım, Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahYaptım canm pozitif çıktı kan testi yaptım HCG değerim 435 çıktı az mi adetimden sadece 1 gecmisti
Olabilir canım reglin geçti mi? Var gibi görünüyor ama albi marka bazen yanlış gösterebiliyor.Cuma günü test yaptırdım kenara koydum ama unuttumpazar günü baktım sizce hamileyim mi
Ben ilişkiyi addetten sonra girdim karnında şişlik var bulantimda oluyor hem uyumak istiyorum çalışıyorum sabah hiç kalmasın gelmiyorOlabilir canım reglin geçti mi? Var gibi görünüyor ama albi marka bazen yanlış gösterebiliyor.
Ben ilişkiyi addetten sonra girdim karnında şişlik var bulantimda oluyor hem uyumak istiyorum çalışıyorum sabah hiç kalmasın gelmiyor
Olabilir canım şüpheli ilişkiden 12 sonra test yapabilirsin... Daha öncekilere aldanma tüp bebekte bile en az 12 gün diyorlar döllenmeden itibaren.Ben ilişkiyi addetten sonra girdim karnında şişlik var bulantimda oluyor hem uyumak istiyorum çalışıyorum sabah hiç kalmasın gelmiyor
Benim kaderim nisan 4 de bitti ama bir iki gün bekletin olabilir mi yaniOlabilir canım şüpheli ilişkiden 12 sonra test yapabilirsin... Daha öncekilere aldanma tüp bebekte bile en az 12 gün diyorlar döllenmeden itibaren.
Benim adetim nisan 4 de bitti ama bir iki gün bekletin olabilir mi yani
Tabi ki olabilir.... Yumurtlamaya bağlı... Bir doktor bana adet bitimini değerlendir demişti rahim aşağıda olduğu için gebelik olabilir diyeBenim kaderim nisan 4 de bitti ama bir iki gün bekletin olabilir mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?