Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr... Bende adete 6 gün varken yani yumurtlamanın 9. günü idrar testi yaptım çok çok silik çıktı normalde aynı marka yaptığım aylar hiç çıkmıyordu bende gittim kan verdim ama negatif çıktı. Erkendir diye beklemedeyim hala. 4 gün var şuan adetime canım. Bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu sabah bir defa. Şimdide birden tv izlerken midem bulandı ara arada adet olacakmış gibi sancı gelip gidiyor anlamadım sizce rahme daha yerleşmemiş ve bu yüzden negatif çıkmış olabilir mi ? Testim bu. Çok silik olduğu için fotoğrafta belli olmuyordu fazla fotoğrafın rengini koyulaştırdım biraz daha belli oldu bakın

Eklentiler

• B9AFD600-25E4-466E-BC84-C3709618EC0D.jpeg
    156,7 KB · Görüntüleme: 27
Allah nasip etsin inşallah canım ama adetin geçmeden fikir yürütmek zor. Bulantılarda öyle hemen başlamıyo ayrıca yumurtlama gününde olduğun içinde ikinci çizgi çıkmış olabilir sen gününün geçmesini bekle ozman belli olur tatlım dua et

Merhaba.. umarım en kısa zamanda bebeğinizle kavuşursunuz. Eğer gebelik varsa bu çizgi her geçen gün belirginlesecektir, testi tekrar ettiğinizde. Genellikle kan testi yanilmaz; ama geç döllenme olmuş olabilir. Kan değeriniz kaç cıktı?

Canım merhaba. Güzel gidiyor. Iyiyiz çok şükür. Babamı kaybettik on gün önce. Ama oğlumuz iyi zod günler gecirsek de. Siz nasılsınız?
Aaa allah rahmet eylesin inşallah başınız sağolsun canım çok üzüldüm bizde iyiyiz çok şükür pazartesi günü detaylı ultrasona giricem bi sorun çıkmaz inşallah

Aaa allah rahmet eylesin inşallah başınız sağolsun canım çok üzüldüm bizde iyiyiz çok şükür pazartesi günü detaylı ultrasona giricem bi sorun çıkmaz inşallah
Ben babamı kaybedince ankaraya gittim. Üzüntüden bebeğime bir şey mi oldu diye çok korktum ve orada devlet hastanesinde ayrıntılı ultrasonda girdim. Bence çok da ayrıntılı değildi gerçi. Salı günü de kendi doktoruma soracağım ve yaptır derse yeniden yaptıracağım.. inşallah güzel çıkar sunucunuz. Yaz bana canim.

Herşeyimiz gayet iyi canım bi sıkıntı yok çok şükür artık 100de 100 kızız bundanda emin olduk sende bence kendi doktoruna git ihmal etme hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…