- 10 Mayıs 2018
- 130
- 92
- 13
- 31
- Konu Sahibi ceylancihangirr
-
Adetin ne kadar geçtiİlk yaptığım testmiş gerçi bundan sonra yumurtladım da . Hep hayali çizgi var gibi
Yarın olacağım bilmiyorum olacak mıyım daAdetin ne kadar geçti
Canım ben testte bişi göremedim belki fotoğraftan öyledir adetinin geçmesini bekliceksin mecburYarın olacağım bilmiyorum olacak mıyım da
Benim karnım da biraz büyüdü canim. Ama aşırı değil öyle :)) ayva göbekten biraz daha büyük :) valla g3belik öyle kend8ne has bir şeymiş ki.. etrafımda kimsede olmayan şeyler yaşadım ama bir yandan bazı şeyler de çok ortak.. tuhaf yani..Bulantılarım biraz hafifledi ama sabahları kusmalarım geçmedi henüz bişeylerden tiksinmem yok sdece bulantım çok fazla oda geçicek inşallah onun dışında iyim çok şükür benim karnım resmen 5 aylık gibi şişmi büyükmü anlamadım senin nasıl
Merhaba canim. Ikili test yaptırdın mi?Sen naptın canım senin nasıl geçiyo
Cuma günü yaptırıyorum tatlım bide bizim kısmen cünsiyet belli oldu %75 kız dedi doktorumuzMerhaba canim. Ikili test yaptırdın mi?
Ayy canm gözün aydın var bebiş darısı basima insallah benimde adetlerim çamur gibi geliyodu geçen ayBenim adetlerim çok düzensiz canım ne zaman adet oluyorum ne zaman yumurtluyorum hiç bilmiyorum doktora gittiğimdede günleri hiç tutturamamıştık hatta bana tüp bebek önermişti sonra ben tedaviyi bıraktım olursa olur dedim oyüzden bana kalırda şuan aderimin 40. Günündeyim çünkü geçen ay olmuştum ama çamur gibiydi ama olmuştum yani
Yaaaaaa çok güzel :))) sağlıkla gelsin inşallah. Bana da bana da :) biz de yarın gideceğiz bakalım. Ay belki bize de söylerler cinsiyeti :)Cuma günü yaptırıyorum tatlım bide bizim kısmen cünsiyet belli oldu %75 kız dedi doktorumuz
Canım bizim ikili tarama ultrason çok iyi cıktı. Bir de çok büyük ihtimal oğlumuz olacak :))Cuma günü yaptırıyorum tatlım bide bizim kısmen cünsiyet belli oldu %75 kız dedi doktorumuz
Maşallah canım bende yarın yaptırıcam inşallah sonuçları hemen veriyolarmıCanım bizim ikili tarama ultrason çok iyi cıktı. Bir de çok büyük ihtimal oğlumuz olacak :))
Ultrasonla ve kan yoluyla ayrı ayrı bakıyorlar canim. Kan sonucu haftaya çıkacak. Ultrasonda ense kalınlığı 1.4 cıktı bizimkinin ve minik burnunu da gördük :) ultrason bulguları temiz. Kanı da bekleyeceğiz artık..Maşallah canım bende yarın yaptırıcam inşallah sonuçları hemen veriyolarmı
Bende şimdi yaptırdım aynen kan tahlili 10 gün sonra çıkıcakmış bizimde ense kalınlığı 1.86 çıktı oda normal sayılıyomuş. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallahUltrasonla ve kan yoluyla ayrı ayrı bakıyorlar canim. Kan sonucu haftaya çıkacak. Ultrasonda ense kalınlığı 1.4 cıktı bizimkinin ve minik burnunu da gördük :) ultrason bulguları temiz. Kanı da bekleyeceğiz artık..
Haydi bakalım darısı kan testine. Cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi mi? Bize büyük ihtimal erkek dedi :))Bende şimdi yaptırdım aynen kan tahlili 10 gün sonra çıkıcakmış bizimde ense kalınlığı 1.86 çıktı oda normal sayılıyomuş. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah
Haftasonu misafirlerim vardı şimdi gördüm canım mesajını valla bizim doktorda işte %75 kız dedi sanırım değişmez bilemedimki ama sağlıklı olsunlardaHaydi bakalım darısı kan testine. Cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi mi? Bize büyük ihtimal erkek dedi :))
Ne güzel :)) biz de kız istiyorduk ama erkek geliyor. Dediğin gibi sağlıkla gelsinler..Haftasonu misafirlerim vardı şimdi gördüm canım mesajını valla bizim doktorda işte %75 kız dedi sanırım değişmez bilemedimki ama sağlıklı olsunlarda
Amin inşallahNe güzel :)) biz de kız istiyorduk ama erkek geliyor. Dediğin gibi sağlıkla gelsinler..
Canım nasilsinAmin inşallah
İyim canım napim bebiş büyütüyorum allahın izniyle devam sen napıosun nasılsın bakalımCanım nasilsin
Ben de iyiyim gayet :) oğlumuz olacak :) kız derken oğlan oldu. Ama her şey yolunda mutluyuz :))İyim canım napim bebiş büyütüyorum allahın izniyle devam sen napıosun nasılsın bakalım
İyi iyi sağlıklı olsunlarda maşallah bizimde artık kesin kız olucak pazartesi günüde 4 lü tarama testi yapılıcakmış çok şükür bişeyimiz yokBen de iyiyim gayet :) oğlumuz olacak :) kız derken oğlan oldu. Ama her şey yolunda mutluyuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?