- 10 Mayıs 2018
- 130
- 92
- 13
- 31
- Konu Sahibi ceylancihangirr
-
Aynen doktor önemli canım bana hiç vajinal bakmadı doktorum karından baktı hep ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama bağcılar hospitalistte sevtap diye bi kadın doğum doktoru var biraz asabi bi tip ama işinin ehli diyebilirim sana ben çanakkaledeyim canım burdaki özel hastaneye gidiyorumValla ben hala dr umu seçemedim. Geçen hafta öylesine beta hcg için gittiğin hastanenin dr una gittim. Ultrasonda keseyi gördü ama daha iyi görmek için vajinal bakıcam dedi. Baktı keseyi ölçemedi çok kucuk dedi. Yani ultrason cihazı yetersiz. O yüzden hiç umutlu değilim. Obur cuma florance nightingale e gideceğim. Ya da koç üni. Heralde o zaman duyarım diye düşünüyorum. Sen istanbul da misin? Hastane ve dr önerin var mı?
Tatlim ben mecidiyekoydeyim. Ya bu civardaki arkadaşlar o eşide bulunsa keşke :) sevindim senin durumuna ama :))Aynen doktor önemli canım bana hiç vajinal bakmadı doktorum karından baktı hep ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama bağcılar hospitalistte sevtap diye bi kadın doğum doktoru var biraz asabi bi tip ama işinin ehli diyebilirim sana ben çanakkaledeyim canım burdaki özel hastaneye gidiyorum
Hakkında hayırlısı olsun tatlım ama bidaha tekrarlanamakta yarar var testi çok kritik bi soru olabilirde olmayabilirde senin durumunda olup kan testi negatifi görüp sonradan poZitifi görenler var aksi olup görmeyende var sen iki üç daha bekle adetin geçsin eğer adet olmazsan testi tekrar etKızlar benim bat 2 yada 3 ağustos, ben 28 temmuzda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı, yani sonuç kesin negatif mi ?
Dün yani 30 temmuzda kahverengi akıntım geldi peçeteye çok az (normalde hiç gelmez) .yani eğer bu yerleşme ise, 2 gün öncesinde yaptığım testte negatif çıkması normalmi? Yada çok az bi değer çıkmazsı gerkirmiydi? Bu arada her ay olan akıntılarım bu ay hiç olmadı.Cevaplarsanız çok sevinirim.
Ağustosun 3ü olmaz artık :) o gün doğum günüm. İnşallah hediyem o olur..Hakkında hayırlısı olsun tatlım ama bidaha tekrarlanamakta yarar var testi çok kritik bi soru olabilirde olmayabilirde senin durumunda olup kan testi negatifi görüp sonradan poZitifi görenler var aksi olup görmeyende var sen iki üç daha bekle adetin geçsin eğer adet olmazsan testi tekrar et
Silik çizgi ne kadar süre sonra çıktı acaba?Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Çok heyecanlıyım. Gebelik testime bir bakar mısınız?
tebrik ederim canım :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinAldım sonuccuuuuuu.... 88.87 cıktı canim. Pozitif :)))) inşallah sağlıkla devam eder l...
Merhaba, çok teşekkür ederim :)) silik çizgi iki üç dakika içinde belirmişti benim.Silik çizgi ne kadar süre sonra çıktı acaba?
Valla bizde çok iyiyiz canım ama benim kusmalarım ve bulantılarım beni hastaneye yatıracak kadar arttı. On gün bıyunca sadece simit peynirle beslendim hiç bişey işe aramadı doktorun verdiği bulantı ilacıda işe yaramadı tek başıma olduğum için ne yemek pişireliyordum ne yiyebiliryordum oyüzden oyüzden açlıktan ve susuzluktan bayılınca hastanede yattım iki gün ama bebek gayet iyi şimdi mecbur annem geldi yanıma o bakıcak bi süre bana ama onun dışında iyiyim çok şükürMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Biz bugün gümbür gümbür atan minik bir kalp gördük sizde ne var ne yok? Ceylan?
Ah canim benim. Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Umarım cabuk geçer. Bende de iştahsızlık var. Acıkınca da bulantılarım başlıyor. Ama az ve sık yiyince sorun olmuyor. Sadece sabahları mecburen bi bullanti oluyor acıkmadan dolayı. Başedebiliyorum yani.. Umarım artmaz tabi..Valla bizde çok iyiyiz canım ama benim kusmalarım ve bulantılarım beni hastaneye yatıracak kadar arttı. On gün bıyunca sadece simit peynirle beslendim hiç bişey işe aramadı doktorun verdiği bulantı ilacıda işe yaramadı tek başıma olduğum için ne yemek pişireliyordum ne yiyebiliryordum oyüzden oyüzden açlıktan ve susuzluktan bayılınca hastanede yattım iki gün ama bebek gayet iyi şimdi mecbur annem geldi yanıma o bakıcak bi süre bana ama onun dışında iyiyim çok şükür
Saol canım amin inşallahAh canim benim. Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Umarım cabuk geçer. Bende de iştahsızlık var. Acıkınca da bulantılarım başlıyor. Ama az ve sık yiyince sorun olmuyor. Sadece sabahları mecburen bi bullanti oluyor acıkmadan dolayı. Başedebiliyorum yani.. Umarım artmaz tabi..
Sen naptın canım senin nasıl geçiyoAh canim benim. Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Umarım cabuk geçer. Bende de iştahsızlık var. Acıkınca da bulantılarım başlıyor. Ama az ve sık yiyince sorun olmuyor. Sadece sabahları mecburen bi bullanti oluyor acıkmadan dolayı. Başedebiliyorum yani.. Umarım artmaz tabi..
Merhaba canim. Ya pekçok kişiye göre iyiyim aslında. Ama saatle kurulu gibiyim 3 saatte bir bir şey yemezsem pilim bitiyor resmen. Midem bulanıyor elim kolum düşüyor. Ama çok da iştahsızım. Hicbir şey istemiyor canim. Iyi yani, zorla da olsa yiyebiliyorum. O yüzden hala idare edebiliyorum çok sorun yok. Sen nasıl oldun peki? Var mı değişiklik?Sen naptın canım senin nasıl geçiyo
Tatlim nasilsiiin?Saol canım amin inşallah
İyim canım benim saol sen nasılsın nasıl gidiyor bakalımTatlim nasilsiiin?
Iyi sayılır. Et, balık türevleri ve birçok sebze çeşidinden tiksinmem dışında.. bayağı karbonhidratla besleniyorum şu ara. Ara ara da bulantılar.. Senin nasıl oldu toparladın mi biraz?10+2 olduk biz bu aradaİyim canım benim saol sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım
Bulantılarım biraz hafifledi ama sabahları kusmalarım geçmedi henüz bişeylerden tiksinmem yok sdece bulantım çok fazla oda geçicek inşallah onun dışında iyim çok şükür benim karnım resmen 5 aylık gibi şişmi büyükmü anlamadım senin nasılIyi sayılır. Et, balık türevleri ve birçok sebze çeşidinden tiksinmem dışında.. bayağı karbonhidratla besleniyorum şu ara. Ara ara da bulantılar.. Senin nasıl oldu toparladın mi biraz?10+2 olduk biz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?