• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar adetim 4 gün geçmişti değerim 20 çıktı doktor çok Yen'i dedi sonra 32-38-80-200 oldu sonradan düzeldi yani testler ve gebelik testinde kopkoyu çıktı en son yarın kese görmeye gidicez 6+1 olacak kanama ağrı hiç bişey Yok bugün bi test yaptım çok silik değildi ama diğerlerine göre silik çıktı bu ne demek acaba yerimde duramıyorum moralim çok bozuk basına böle bişey gelen var mı

Kızlar adetim 4 gün geçmişti değerim 20 çıktı doktor çok Yen'i dedi sonra 32-38-80-200 oldu sonradan düzeldi yani testler ve gebelik testinde kopkoyu çıktı en son yarın kese görmeye gidicez 6+1 olacak kanama ağrı hiç bişey Yok bugün bi test yaptım çok silik değildi ama diğerlerine göre silik çıktı bu ne demek acaba yerimde duramıyorum moralim çok bozuk basına böle bişey gelen var mı

bence bu kadar üstüne varmayın olayın. her test bir olucak değil. hastaneyi gidip keseyi görün içiniz rahat etsin

Değerler düzenli yükselmiş panik yapmayın her şey yolunda gözüküyor. Önemli olan çift çizgiyi görmek silikmis koyuymus önemli değil...

Canım gün içinde yaptım 1 saatlik idrarla ama öncekilerde de öle yapmıştım onlarda kopkoyu çıkmıştı bu daha silik çıktı

Bi kac saat su veya baska birsey icme. Soyle en az 3/4 saat. Sonra yeniden test yap. Stress yapma. Bu bebek icin zararli :)

Canım gün içinde yaptım 1 saatlik idrarla ama öncekilerde de öle yapmıştım onlarda kopkoyu çıkmıştı bu daha silik çıktı
Sakin korkma ALLAH'IN izniyle bi sıkıntı yoktur daha önce bende sen gibi panik yapmıştım herşey normaldi boşuna kendi üzme testler aynı marka bile olsa bazıları bozuk oluyo yada çok köyü olmuyo çift çizgi varsa sıkıntı yok sen rahat ol ki bebeğinde rahat olsun ilk aylar stresten uzak ol dikkat et kendine anne olamayan bizlerede dua et :KK36::KK36::KK36:

Bildiğim kadarıyla geç döllenmede öyle olabiliyormuş, ama her test aynı değil tabii ki. Zaten değerlerinde yüksekmiş. Dua et :)

Markadan fark eder. değerler başta düşük ama sonra düzenli artmış. Önemli olan 2 gun de 1 ikiye katlanması.

Hamilesiniz işte . Hayırlı olsun bu kadar çok düşünmeyin . Yarın doktora gidince içiniz rahat eder.

Evet değerler katlandı o zamanlar testte koyulaştı sonra bugün yaptım çok acıktı
Daha önce gebe kaldınız mı hiç ya da tedavi mi gördünüz? Kimyasal gebelikten falan mı suoheleniyorsuniz. O idrar testleri çok da güvenli değil. Benim de çok silik çıktı hatta hayaliydi ama kan testi 200 üzeriydi

Back
X