Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
Kızlar sizce? Reglime 2 gün kala 5 dk da çıktı

Eklentiler

• 6AD1B00D-5EEB-4516-8A07-3B85D36BD682.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 3.102
Sanki ikinci cizginin yeri belli de çok net de değil 4 gün sonra tekrar dene canım

Var bence yoksa o çizgi kesinlikle çıkmaz çok küçük olduğu için silik hergün tekrarla bakalım hayırlısı inşallah tebrik ederim P Pudra16

Canim adete 3 gun kala benim testim de boyle cikmisti 1 tane erken gebelik testi al daha net cikacak gör

Sanki ikinci cizginin yeri belli de çok net de değil 4 gün sonra tekrar dene canım

Var bence yoksa o çizgi kesinlikle çıkmaz çok küçük olduğu için silik hergün tekrarla bakalım hayırlısı inşallah tebrik ederim P Pudra16

Canim adete 3 gun kala benim testim de boyle cikmisti 1 tane erken gebelik testi al daha net cikacak gör

2. çizgi var gibi umarım hamilesindir :)

Erken gebelik testi al cnm 6 gn oncesnden soluyii :) ama bence hamilesin
Bu sabah tekrar test yaptım aynı markanın ama bu sefer hiçbişey çıkmadı yarın regl olmam gerek. Sanırım bu ay da olmadı

Bozuk bu Canım dağılmış çünkü bi kan ver istersen yada tekrar daha iyisinden bi test alıp yap'inşallah vardır

İlk yaptığında çıktı mı çizgi bekledikten sonra bakma hiç at çöpe yanıltıyor çünkü'eğer varsa idrar geçerken çıkıyor hemen zaten'Daha önce attığın resimde var gibiydi bende bilemedim :)

Adet gecikmesi yüzünden doktor tarlusal verdi kullandım geçen ay adet beklerken sadece 2 3 gün lekelenme geldi oda sadece peceteye sildikce ve hala ne adet var ne adet belirtileri

3
Günün geçti mi canm ne zamandır bu test durdukça böyle olabiliyo
3 gün geçti testi ilk yaptığımda kırmızı dağıldı yani bozuk sandım. T tarafı dağınık kırmızıydı on dakka sonra bu hale geldi teşekkür ederim yardımcı olduğun için Can'ım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…