Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi çizgi ama testin bozuk olmasından şüpheleniyorum inanamıyorum gözlerimeSanki ikinci cizginin yeri belli de çok net de değil 4 gün sonra tekrar dene canım
Kızlar sizce? Reglime 2 gün kala 5 dk da çıktı
Sanki ikinci cizginin yeri belli de çok net de değil 4 gün sonra tekrar dene canım
Canim adete 3 gun kala benim testim de boyle cikmisti 1 tane erken gebelik testi al daha net cikacak gör
2. çizgi var gibi umarım hamilesindir :)
Bu sabah tekrar test yaptım aynı markanın ama bu sefer hiçbişey çıkmadıErken gebelik testi al cnm 6 gn oncesnden soluyii :) ama bence hamilesin
Testi yaptıktan bı 10 15 dj içinde bu hale geldiBozuk bu Canım dağılmış çünkü bi kan ver istersen yada tekrar daha iyisinden bi test alıp yap'inşallah vardır
Adet gecikmesi yüzünden doktor tarlusal verdi kullandım geçen ay adet beklerken sadece 2 3 gün lekelenme geldi oda sadece peceteye sildikce ve hala ne adet var ne adet belirtileriİlk yaptığında çıktı mı çizgi bekledikten sonra bakma hiç at çöpe yanıltıyor çünkü'eğer varsa idrar geçerken çıkıyor hemen zaten'Daha önce attığın resimde var gibiydi bende bilemedim :)
Saol canımTekrarla testini canım kafanda kalmasın
Cnm sonuç ne olduKızlar sizce? Reglime 2 gün kala 5 dk da çıktı
Günün geçti mi canm ne zamandır bu test durdukça böyle olabiliyoKızlar sizce bu ne?
3 gün geçti testi ilk yaptığımda kırmızı dağıldı yani bozuk sandım. T tarafı dağınık kırmızıydı on dakka sonra bu hale geldi teşekkür ederim yardımcı olduğun için Can'ım:)Günün geçti mi canm ne zamandır bu test durdukça böyle olabiliyo