• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

serrasul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
288
183
103
Günün daha geçmedi ama ben yinede test yaptım..
Benim.merak ettiğim şey teste direk bakınca bir şey görülmüyor ama böyle hafif güneşe tutunca ikinci çizginin net görüyorum...
Yani nasıl desem kırmızı çizgili görülmüyor ama gölge Dr net ikinci çizgiyi görüyorum...

Testi bir kaç gün sonra yenilenirim elbette ama başından hotel bir şey geçen var mı

Acaba test mı bozuk yada erken diye mi yoksa güneşe tutunca zaten ikinci çizgi her türlü görünüyor mu onu merak ettim..
Yani gebe olmadığı kesin olan birisi de testi yapıp güneşe felan tutsa o ikinci çizgi görülür mu

Birde şu bakın resme

Eklentiler

• IMG_20171019_151708985.jpg
    IMG_20171019_151708985.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 753
Bir de şu var...

Eklentiler

• IMG_20171019_154034679.jpg
    IMG_20171019_154034679.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 729
Canım merhaba önce en kısa zamanda pozıtıf alma dileği ile
Bende bırzamanalar test kolik olarak bir hayal kırıklığımı dile getireyim
Işığa tutunca hep o gölge orda var çünkü içindeki o çubuğun tutma yerleri tamda o noktaya denk gelıyor içini açınca anlarsın belkı ne demek istediğimi açıp bi bak istersen
Bende bı kaç kez yaptım koyulaşma. Varmı dıye ama hep aynı çıkınca kırıp üstünden öyle bi baktım ve içindeki şeriti tutturmak ıcin olan bölüm çizgi gölgesi yaratmış
Ama merak ettim sonucunuz nedır
Hakkınızda hayırlısı

ben gebelik testi yapmaya çok korkuyorum. adetim gecikti. 10 aylık bir kızım var. ve şuan 2. çocuğa hiç hazır değilim.
bu ay sadece 2 kere ilişkiye girdik ve ikisinde de prezervatif kullandık ama ilişkiye başladıktan 2-3 dakika sonra taktı eşim prezervatifi. sizce hamile kalmış olabilir miyim ? :(

ben gebelik testi yapmaya çok korkuyorum. adetim gecikti. 10 aylık bir kızım var. ve şuan 2. çocuğa hiç hazır değilim.
bu ay sadece 2 kere ilişkiye girdik ve ikisinde de prezervatif kullandık ama ilişkiye başladıktan 2-3 dakika sonra taktı eşim prezervatifi. sizce hamile kalmış olabilir miyim ? :KK43:

Yani ihtimal var sonucta ama test yapip kesinlestirsen daha rahat olursun.
Allah bagislasin varsa da digeri dogana kadar yine 18-19 aylik olacak ve zamanla iyi ki bile dersin sanirim :)
Elbette kolayliklari zorluklari olacak ama buna ragmen olduysa vardir bi hayir.
Size nasil guzellikler getirecegini bilemezsin,ilkinden hic farkli yok sonucta.
Gonul istendigi zaman olsun ister tabii ki ama Allah hayirlisini bilir.

Yani ihtimal var sonucta ama test yapip kesinlestirsen daha rahat olursun.
Allah bagislasin varsa da digeri dogana kadar yine 18-19 aylik olacak ve zamanla iyi ki bile dersin sanirim :)
Elbette kolayliklari zorluklari olacak ama buna ragmen olduysa vardir bi hayir.
Size nasil guzellikler getirecegini bilemezsin,ilkinden hic farkli yok sonucta.
Gonul istendigi zaman olsun ister tabii ki ama Allah hayirlisini bilir.
çok teşekkür ederim. ama benim merak ettiğim ilk üç dakika içinde sperm çıkar mı ki :(

çok teşekkür ederim. ama benim merak ettiğim ilk üç dakika içinde sperm çıkar mı ki :KK43:

Canim test yapinca artik ogrenmis olacaksin.
Bazi ihtimaller oldugunu biliyorum.
Bide hic istemiyorsan boyle islerede kalkismamak lazim sanki
:KK64:

bu arada dün test yaptım. tek çizgi çıktı. 11 gün geçti adetim. birşey olsa çıkardı değil mi?

Kızlar bata 5 gün var sizce var mı?

Eklentiler

• E9666C10-70B0-4323-B637-F7B696943752.jpeg
    E9666C10-70B0-4323-B637-F7B696943752.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 382
Back