• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yardımmmm

allein211

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
138
23
13
25
IMG_0125.jpeg
Kızlar yardım lütfen 13 gündür adet olmadım hiç bu kadar gecikmezdi test aldım ama çok su içmiştim idrarım bembeyazdı yine de yaptım çok silik bi çizgi çıktı ama ben bile sadece ışıkta görüyorum içini açtığımda da ucu böyle kırmızıydı yardımcı olur musunuz anlamadım da başına gelen var mı

Eki Görüntüle 3537058 Kızlar yardım lütfen 13 gündür adet olmadım hiç bu kadar gecikmezdi test aldım ama çok su içmiştim idrarım bembeyazdı yine de yaptım çok silik bi çizgi çıktı ama ben bile sadece ışıkta görüyorum içini açtığımda da ucu böyle kırmızıydı yardımcı olur musunuz anlamadım da başına gelen var mı
Lütfen sabah ilk konsantre olan idrarınızla yapın en doğru sonucu alırsınız

Eki Görüntüle 3537058 Kızlar yardım lütfen 13 gündür adet olmadım hiç bu kadar gecikmezdi test aldım ama çok su içmiştim idrarım bembeyazdı yine de yaptım çok silik bi çizgi çıktı ama ben bile sadece ışıkta görüyorum içini açtığımda da ucu böyle kırmızıydı yardımcı olur musunuz anlamadım da başına gelen var mı
Sabah ilk idrarla deneyin.İlk 5 dk içerisinde çıkarsa hamilelik vardır.

Back