- 1 Aralık 2014
- 3
- 0
- 1
- 46
- Konu Sahibi pamukgibi27
-
Evli bir kadının,kan testi yaptırmaya utanmasıHanımlar merhaba biz eşimle 31 Ekim'de beraber olmuştuk. Boşalma olmadı geri çekme yöntemiyle korunuyoruz ama ilk defa emin olamadı kendinden. İlişkiden 11 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim gecikmişti. Geciktiği günden 1 gün sonra test yaptım yine negatif çıktı zaten ertesi gün de adet oldum adetim 2 gün gecikti yani. Strese bağlı diye düşünüyorum. Adet oldum normal bir şekilde sürdü 4 gün üstüne görme olamaz heralde ama bu sabah kalktığımda mide bulantım vardı gittim miratech test aldım yaptım negatif çıktı yine. Sizce mide bulantım psikolojik mi kan testi yaptırmalımıyım gerek var mı yani ? Çok utanırım yaptıramam da kan testi yardımcı olsanız/(
Bence gerek yok. Yani kaç tane test yapmışsın negatif çıkmış.Hanımlar merhaba biz eşimle 31 Ekim'de beraber olmuştuk. Boşalma olmadı geri çekme yöntemiyle korunuyoruz ama ilk defa emin olamadı kendinden. İlişkiden 11 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim gecikmişti. Geciktiği günden 1 gün sonra test yaptım yine negatif çıktı zaten ertesi gün de adet oldum adetim 2 gün gecikti yani. Strese bağlı diye düşünüyorum. Adet oldum normal bir şekilde sürdü 4 gün üstüne görme olamaz heralde ama bu sabah kalktığımda mide bulantım vardı gittim miratech test aldım yaptım negatif çıktı yine. Sizce mide bulantım psikolojik mi kan testi yaptırmalımıyım gerek var mı yani ? Çok utanırım yaptıramam da kan testi yardımcı olsanız/(
Ne demek utanirim kan testi yaptiramam, bu utanilacak bir şey mi evli bir kadinmissiniz,ha evli olmasaniz bile utanilacak bir sey mi ? Komik.
Buradan kimse size hamilesiniz veya degilsiniz diyemez. Sirf icinizi rahatlatmak adina yorum istiyorsunuz anladigim kadariyla.
Yazdiklariniza gore hamile degilsiniz.
Ama supheyle yasamaktansa gidin kan testi yaptirin kurtulun.
Muhtemelen hamile degilsiniz.
Geri cekme,korunma yontemi degildir.Bunu biliyorsunuzdur sizde.
Suan icin cocuk dusunmuyorsaniz
Dogru bir sekilde korunun.
Hicbir korunma yontemi kesin degildir ama
Geri cekilmek ten daha etkilileri vardir
....
Neden utanacaginizi anlamadim ama hamile degilsiniz rahat olun...
yani kesin olarak Allah bilir de, adet olmuşsunuz, tüm testler negatif çıkmış.
hamile değilsiniz.
ama kan testinden utanmak nedir :)
bir de arkadaşın dediği gibi geri çekilme bir korunma yöntemi değil, büyük risk taşır, eğer kesin olarak hamilelik istemiyorsanız diğer yöntemleri deneyin.
Evli bir kadının,kan testi yaptırmaya utanması
Çocuk istiyor musunuz istemiyor musunuz? önce bunu netleştirin. Çünkü korunma yöntemi olmayan bir yöntemle korunduğunuzu sanıyorsunuz.
Doğum kontrol için bir dolu yöntem var bilginiz vardır eminim.
Belirtiler psikolojik. Hamile olsaydınız 31 Ekim'den bu yana negatif çıkmazdı.
Kan testi için neden utanıyorsunuz o kısmı hiç anlamadım.
Neyden utaniyosun anlamadim .. Sacmalik!
Hamile oldugunuzu sanmiyorum..
Ama geri cekilme yontemiyle korunamazsiniz .. bugun olmadiysa yarin olur ..
Var yani görmüştür heralde ne bileyim ertesi gün hapı da almıştım böyle tepkiye maruz klamamıştımEczaneden idrar testi bile alırken çok sert baktılar anlamadım sanki ayip birşeymiş gibi çekindim açıkcası
Ne alakasi var ki? Size öyle gelmistir yuzugunuz falan yok mu? Evli degil misiniz?
Toplum olarak bunları artık aşmak gerekiyor.Eczacı gebelik testi alıyorsun diye niye sert baksın.O eczacı niye eczacı olmuş,niye o dükkanı açmış.O testleri niye almış.Satmak için.Kendi kendine kuruntu yapmışsın.Hani ters bile baksa,gebelik testi alıyorsun diye değildir yani.Bilmiyorum kaç yaşındasın.Eczaneden idrar testi bile alırken çok sert baktılar anlamadım sanki ayip birşeymiş gibi çekindim açıkcası
Kan testi kadar netim hamile değilsinHanımlar merhaba biz eşimle 31 Ekim'de beraber olmuştuk. Boşalma olmadı geri çekme yöntemiyle korunuyoruz ama ilk defa emin olamadı kendinden. İlişkiden 11 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim gecikmişti. Geciktiği günden 1 gün sonra test yaptım yine negatif çıktı zaten ertesi gün de adet oldum adetim 2 gün gecikti yani. Strese bağlı diye düşünüyorum. Adet oldum normal bir şekilde sürdü 4 gün üstüne görme olamaz heralde ama bu sabah kalktığımda mide bulantım vardı gittim miratech test aldım yaptım negatif çıktı yine. Sizce mide bulantım psikolojik mi kan testi yaptırmalımıyım gerek var mı yani ? Çok utanırım yaptıramam da kan testi yardımcı olsanız/(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?