Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminnnnnnnn
yok sonrası için ağrın oldumu yani iğneyi oldun ilişkide oldu.iğnenın 4-5-6 günleri...
insanlar belim ağrıyo kasıgıma kramp giriyo demiş.bende hiç öyle bişey yok.sadece süt kesiği gibi beyaz akıntı bi anda geliyo çamaşırıma. peçeteyle siliyorum bişey yok

Oluyo suan aşırı derecede belim agrısı arada bi kaşık agrısı yasıyorum ve o akıntı bende de hiç kesilmedi sürekli akıntım vardı bu ay. Halen de devam ediyo akıntım.

Oluyo suan aşırı derecede belim agrısı arada bi kaşık agrısı yasıyorum ve o akıntı bende de hiç kesilmedi sürekli akıntım vardı bu ay. Halen de devam ediyo akıntım.
o akıntı iğnenin etkisi olabilirmi?
iğne vurdurduğum aylar hiç hatırlayamıyorum beyaz mıydı akıntım diye?
senın varmıydı diğer aylarda beyaz akıntın

o akıntı iğnenin etkisi olabilirmi?
iğne vurdurduğum aylar hiç hatırlayamıyorum beyaz mıydı akıntım diye?
senın varmıydı diğer aylarda beyaz akıntın
Diğer aylardada vardı ama bu kadar çok değildi . Bu ay sürekli hergün çamaşırım kirleniyor. O derece akıntı oluyo. İğnenin etkisi olup olmadığını bilmiyorum ama Benim bugün 15. Günüm ve akıntı devam ediyor. Bence iğnenin etkisi geçmiştir bende

10günden sonra geçiyor canım evet. darısı başıma işallah.. bende pazar. 12.günüm test yapacağım.hayırlısı

Kan testı yaptınmı

Kanama geldi ama geçen ay 8 sinde oldum bu ay beklenen adet 6si 4 gün erken kanama geldi. Anlamadım ya
Çatlama iğnesini vurudugun için 15 yada 16 gün gelir iğne olduğun içim canım ama senin çizgi netti ya

Çatlama iğnesini vurudugun için 15 yada 16 gün gelir iğne olduğun içim canım ama senin çizgi netti ya
Evet çizgi 4 gün boyunca hep aynı çıktı. Az önce kahverengi şeklinde akıntı geldi. Siz de de mi öyle oldu. Herkeste iğnede kanama geliyo mu.

Evet senın 15 gunde bıle pozıtıfdı bence bı ozelde kan yaptır hamıleysen dusuk tehlıkesıdır belkı kanama olabılıyormus bazen

Bende olmadı canım kahverengı falan hatta ıdrar yap erken gebelık testı ıle nöbetçi eczaneye gıdebılırsem
Hayır tam anlamıyla adet kanaması değil daha yeni leke geldi sadece devam eder mi bilmiyorum kahverengi şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…