Gebelik testi yaptırdım sonuçtan bir şey anlamadım?Yardım!!

Ya ben kibarca yazmak istemiştim yani ben biliyorum da ,0-5 haftalık bebek o o yazan arkadaşa cevabımı bu şekil kaba vermek istememiştim
Ya hamile işte onu sormuş zaten tam bilemeyiz de kaç haftalık tahmini yazıyorlar Allah biliyor gerçeğini o da doğacağı zaman belli oluyor

Ya hamile işte onu sormuş zaten tam bilemeyiz de kaç haftalık tahmini yazıyorlar Allah biliyor gerçeğini o da doğacağı zaman belli oluyor
Hala da anlaşamıyoruz arkadaş
O 0-5 hafta değil, kanda gebe değilsen olması beklenen referans aralığı.
Mesela tsh hormonunu baz alalım, referans aralığı sanırım 1.5-4.9 gibi bişiy, benim değerim 3.1 mesela. Hah o zaman diyorsun ki ben sağlıklıyım, referans aralığının içinde bu değer.
Ama gebe olmamayı demek ki sağlıklı insan gibi kabul etmişler 0-5 arasındaysa değerin, sağlıklısın, yani gebiş değilsin.
5 üzerindeyse bi duruma bakmak lazım
Anlatabildim mi bu sefer?

Bunda anlaşılmayacak birşey yok ki öyle ya da böyle hamile yani sonuçta ne diye haftaya takıldınız ki bence anlamayan sizsiniz kavga aramayınız lütfen az öte de oynayınız

Bunda anlaşılmayacak birşey yok ki öyle ya da böyle hamile yani sonuçta ne diye haftaya takıldınız ki bence anlamayan sizsiniz kavga aramayınız lütfen az öte de oynayınız
Ay ben sandım ki ilk yazan da sensin yani sandım ki hala anlamadın ne kast ettiğimi açıklıyodum .
Yok aramıyom valla .

Hahah bak gördün mü sen anlamamışsın ya beni konu açan ben değilim gülüm ay kıyamam
Yok yok sen değilsin onu biliom. Da arada bişiler oldu , ay ben de çok yazdım oraya buraya . Oğlan kucapımda uyuyakalmıştı uzun uyuyunca gaza gelmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…