• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yaptırdım sonuçtan bir şey anlamadım?Yardım!!

Ya ben kibarca yazmak istemiştim 😂 yani ben biliyorum da ,0-5 haftalık bebek o o yazan arkadaşa cevabımı bu şekil kaba vermek istememiştim 😂
Ya hamile işte onu sormuş zaten tam bilemeyiz de kaç haftalık tahmini yazıyorlar Allah biliyor gerçeğini o da doğacağı zaman belli oluyor 🥰

Ya hamile işte onu sormuş zaten tam bilemeyiz de kaç haftalık tahmini yazıyorlar Allah biliyor gerçeğini o da doğacağı zaman belli oluyor 🥰
Hala da anlaşamıyoruz arkadaş 😂😂
O 0-5 hafta değil, kanda gebe değilsen olması beklenen referans aralığı.
Mesela tsh hormonunu baz alalım, referans aralığı sanırım 1.5-4.9 gibi bişiy, benim değerim 3.1 mesela. Hah o zaman diyorsun ki ben sağlıklıyım, referans aralığının içinde bu değer.
Ama gebe olmamayı demek ki sağlıklı insan gibi kabul etmişler 🤣🤣 0-5 arasındaysa değerin, sağlıklısın, yani gebiş değilsin.
5 üzerindeyse bi duruma bakmak lazım 😂
Anlatabildim mi bu sefer?

Hala da anlaşamıyoruz arkadaş 😂😂
O 0-5 hafta değil, kanda gebe değilsen olması beklenen referans aralığı.
Mesela tsh hormonunu baz alalım, referans aralığı sanırım 1.5-4.9 gibi bişiy, benim değerim 3.1 mesela. Hah o zaman diyorsun ki ben sağlıklıyım, referans aralığının içinde bu değer.
Ama gebe olmamayı demek ki sağlıklı insan gibi kabul etmişler 🤣🤣 0-5 arasındaysa değerin, sağlıklısın, yani gebiş değilsin.
5 üzerindeyse bi duruma bakmak lazım 😂
Anlatabildim mi bu sefer?
Bunda anlaşılmayacak birşey yok ki öyle ya da böyle hamile yani sonuçta ne diye haftaya takıldınız ki bence anlamayan sizsiniz😀 kavga aramayınız lütfen az öte de oynayınız🤗

Bunda anlaşılmayacak birşey yok ki öyle ya da böyle hamile yani sonuçta ne diye haftaya takıldınız ki bence anlamayan sizsiniz😀 kavga aramayınız lütfen az öte de oynayınız🤗
Ay ben sandım ki ilk yazan da sensin 😂 yani sandım ki hala anlamadın ne kast ettiğimi açıklıyodum .
Yok aramıyom valla .

Hahah 🤣🤣🤣 bak gördün mü sen anlamamışsın ya beni 😀 konu açan ben değilim gülüm ay kıyamam 😇
Yok yok sen değilsin onu biliom. Da arada bişiler oldu , ay ben de çok yazdım oraya buraya . Oğlan kucapımda uyuyakalmıştı uzun uyuyunca gaza gelmişim 😂

Back