• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yaptırdım sonuçtan bir şey anlamadım?Yardım!!

Yaa 😍ilk hamileliğim acemiyim biraz çok teşekkür ederim
Bende ilk bebeğimi doğurdum ondan biliyorum 😇 sende hayrlısıyla yavrunu kucağına al inşallah, canın ne istiyorsa ye kusmaların olacaktır gelecek haftalarda, bi de kontrollerini ihmal etme hafta da 1 git mutlaka doktora zaten onlar sana anlatır 😊

Bende ilk bebeğimi doğurdum ondan biliyorum 😇 sende hayrlısıyla yavrunu kucağına al inşallah, canın ne istiyorsa ye kusmaların olacaktır gelecek haftalarda, bi de kontrollerini ihmal etme hafta da 1 git mutlaka doktora zaten onlar sana anlatır 😊
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün😊haftaya doktora gidicem bundan sonra da fırsat buldukça giderim😍

Çok sevindim, Rabbim analı babalı büyütsün 0-5 yazıyor ya orda durum yazanın hizasında işte o maksimum 5 haftalık hamilesin demek oluyor :)
O 0-5 şey değil mi ya, referans aralığı işte. Gebe değilsen olması beklenen. Benim de hep 0.100 çıkardı yanında o referans aralığı 0-5 idi.
Ayrıca 1200 ün üstü çıkmış o da aşağı yukarı 6. Haftanın başı demek.
Bende 4+1 de 190 çıkmıştı katlanarak gidiyor

Güzelim neyini anlamadin gıı😅ben o testte o sonucu görsem havai fişek gösterisi yapardım 😅😅😅😅😅
Gösteriyi bence bize yaptı 😂
Bu şey gibi.
Ay biraz saçım olmadı gibi bi bakın diyen saçları çok güzel olmuş olan hatun gibi, hani iltşfat ister ya 😂
Hepimizin içi gitti o değere.. bizde de oksa da biyerimize kına yaksak kıvamında

O 0-5 şey değil mi ya, referans aralığı işte. Gebe değilsen olması beklenen. Benim de hep 0.100 çıkardı yanında o referans aralığı 0-5 idi.
Ayrıca 1200 ün üstü çıkmış o da aşağı yukarı 6. Haftanın başı demek.
Bende 4+1 de 190 çıkmıştı katlanarak gidiyor
Referans aralığından anladığımız ne 😀

Back