Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım evliysen hayırlı olsun, Beta-hCG 25 üstü ise hamilesin demek.Yardım
Evliyim çok teşekkür ederimHamilesin canım evliysen hayırlı olsun, Beta-hCG 25 üstü ise hamilesin demek.
Çok sevindim, Rabbim analı babalı büyütsün 0-5 yazıyor ya orda durum yazanın hizasında işte o maksimum 5 haftalık hamilesin demek oluyor :)Evliyim çok teşekkür ederim
YaaÇok sevindim, Rabbim analı babalı büyütsün 0-5 yazıyor ya orda durum yazanın hizasında işte o maksimum 5 haftalık hamilesin demek oluyor :)
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canım, hamilesin.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
Bende ilk bebeğimi doğurdum ondan biliyorumYaailk hamileliğim acemiyim biraz çok teşekkür ederim
Bende ilk bebeğimi doğurdum ondan biliyorumsende hayrlısıyla yavrunu kucağına al inşallah, canın ne istiyorsa ye kusmaların olacaktır gelecek haftalarda, bi de kontrollerini ihmal etme hafta da 1 git mutlaka doktora zaten onlar sana anlatır
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsünBende ilk bebeğimi doğurdum ondan biliyorumsende hayrlısıyla yavrunu kucağına al inşallah, canın ne istiyorsa ye kusmaların olacaktır gelecek haftalarda, bi de kontrollerini ihmal etme hafta da 1 git mutlaka doktora zaten onlar sana anlatır
![]()
haftaya doktora gidicem bundan sonra da fırsat buldukça giderim
![]()
Güzelim neyini anlamadin gııYardım
O 0-5 şey değil mi ya, referans aralığı işte. Gebe değilsen olması beklenen. Benim de hep 0.100 çıkardı yanında o referans aralığı 0-5 idi.Çok sevindim, Rabbim analı babalı büyütsün 0-5 yazıyor ya orda durum yazanın hizasında işte o maksimum 5 haftalık hamilesin demek oluyor :)
Gösteriyi bence bize yaptıGüzelim neyini anlamadin gııben o testte o sonucu görsem havai fişek gösterisi yapardım
![]()
Güzelim neyini anlamadin gııben o testte o sonucu görsem havai fişek gösterisi yapardım
![]()
Gösteriyi bence bize yaptı
Bu şey gibi.
Ay biraz saçım olmadı gibi bi bakın diyen saçları çok güzel olmuş olan hatun gibi, hani iltşfat ister ya![]()
Hepimizin içi gitti o değere.. bizde de oksa da biyerimize kına yaksak kıvamında
Kesin de ilk aydan gebe kalmışsındırIlk gebeliğim bilmiyorum hiç bi şey pozitif yazısını aradım
![]()
M2 ayKesin de ilk aydan gebe kalmışsındır
Bu ayın 30'unda 3 ay olcak evleneliKesin de ilk aydan gebe kalmışsındır
Referans aralığından anladığımız neO 0-5 şey değil mi ya, referans aralığı işte. Gebe değilsen olması beklenen. Benim de hep 0.100 çıkardı yanında o referans aralığı 0-5 idi.
Ayrıca 1200 ün üstü çıkmış o da aşağı yukarı 6. Haftanın başı demek.
Bende 4+1 de 190 çıkmıştı katlanarak gidiyor
Ya ben kibarca yazmak istemiştimReferans aralığından anladığımız ne![]()