GEBELİK TESTİ YAPTIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

OTE="sweetgirlcandy, post: 68590551, member: 497572"]
Valla ben olsam şimdiye 40 kere yapardım o silik çizgiyi görünce 🤭😂
[/QUOTE]
Kız kurban oluyum açık eczane bulsam hemen alıp yapıcam ama yokki pazar yasak nöbeti eczane var oda Allahın unuttuğu yerde aslında araba var ama eşim götürmez 😂😂😂😂🤯

Şöyle anlatayım size biz tüp bebek polikinliğine yönlendirildik ve eşime bir ilaç verdiler o ilaç sayesinde daha şuan tedavimize başlamadı doktor eşim ilacı kullandıktan sonra 0 olan değer 2.7m oldu ciddi anlamda yükseliş oldu ve 3 ay boyunca bize ilişki programı verdi daha henüz aşılama ve transfer işlemlerine geçmedik ayın 1 de gittiğimde de ultrasonda rahim kendini gebeliğe hazırlamış dedi Doktorumuz
Azosperm miydi eşiniz ve hangi ilacı kullandınız acaba

OTE="sweetgirlcandy, post: 68590551, member: 497572"]
Valla ben olsam şimdiye 40 kere yapardım o silik çizgiyi görünce 🤭😂
Kız kurban oluyum açık eczane bulsam hemen alıp yapıcam ama yokki pazar yasak nöbeti eczane var oda Allahın unuttuğu yerde aslında araba var ama eşim götürmez 😂😂😂😂🤯
[/QUOTE]
Ovülasyon testi var mı evde

Yaa bizimki de azosperm 1 ay klomen kullandı yine sperm çıkmadı doktor 2 ay daha kullan tekrar test ver dedi gerçekten işe yarıyor demek
Klomen kadınlarda tek başına yeterli olabiliyor ancak erkek hormonları daha baskın olduğu için biraz mg düşük gelebiliyor sizde isterseniz keçiboynuzu özü ve dedim Prodeex plus alabilirsiniz Prodeex plus zaten Bi ilaç değil vitamin takviyesi gayet tadı portakal gibi hani danışın ve kullanın değerleri nasıl canlı cansız varmı peki

Hiç sperm çıkışı yok bizim :110:
Şu an klomenle beraber çobançökerten veriyorum onun dışında çörekotu fındık ceviz falan ama vitamin takyesi vermedi nedense doktorumuz
Klomen kadınlarda tek başına yeterli olabiliyor ancak erkek hormonları daha baskın olduğu için biraz mg düşük gelebiliyor sizde isterseniz keçiboynuzu özü ve dedim Prodeex plus alabilirsiniz Prodeex plus zaten Bi ilaç değil vitamin takviyesi gayet tadı portakal gibi hani danışın ve kullanın değerleri nasıl canlı cansız varmı peki

Hiç sperm çıkışı yok bizim :110:
Şu an klomenle beraber çobançökerten veriyorum onun dışında çörekotu fındık ceviz falan ama vitamin takyesi vermedi nedense doktorumuz
Aslında vermesi gerekiyor çünkü azosperm erkekte hiç spermin olmadığı demek yani zaman kaybı şuan aslında bebeğim inşallah bir an önce sende güzel haberler alırsın ama sen eşine söyle ve alın dediğimi ben fayda görmesem asla tavsiye etmem ve benim eşime azosperm den önce kısır demişti doktor

Aslında vermesi gerekiyor çünkü azosperm erkekte hiç spermin olmadığı demek yani zaman kaybı şuan aslında bebeğim inşallah bir an önce sende güzel haberler alırsın ama sen eşine söyle ve alın dediğimi ben fayda görmesem asla tavsiye etmem ve benim eşime azosperm den önce kısır demişti doktor
Siz ne kadar süre kullandınız proxed plus ı

X