Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yapın keşke sabah yapsaydınız bugünKızlar sizce tekrarlamalımıyım sabah testi birazcık içimde korku var gibi
Akşam 9 da işten çıkabildim açık eczane bulamadığım için yapamadım maalesef çok ikilemdeyiiiimBence yapın keşke sabah yapsaydınız bugün
Valla ben olsam şimdiye 40 kere yapardım o silik çizgiyi görünceAkşam 9 da işten çıkabildim açık eczane bulamadığım için yapamadım maalesef çok ikilemdeyiiiim
Azosperm miydi eşiniz ve hangi ilacı kullandınız acabaŞöyle anlatayım size biz tüp bebek polikinliğine yönlendirildik ve eşime bir ilaç verdiler o ilaç sayesinde daha şuan tedavimize başlamadı doktor eşim ilacı kullandıktan sonra 0 olan değer 2.7m oldu ciddi anlamda yükseliş oldu ve 3 ay boyunca bize ilişki programı verdi daha henüz aşılama ve transfer işlemlerine geçmedik ayın 1 de gittiğimde de ultrasonda rahim kendini gebeliğe hazırlamış dedi Doktorumuz
Kız kurban oluyum açık eczane bulsam hemen alıp yapıcam ama yokki pazar yasak nöbeti eczane var oda Allahın unuttuğu yerde aslında araba var ama eşim götürmezOTE="sweetgirlcandy, post: 68590551, member: 497572"]
Valla ben olsam şimdiye 40 kere yapardım o silik çizgiyi görünce
Evet azosperm tanısı vardıAzosperm miydi eşiniz ve hangi ilacı kullandınız acaba
Yaa bizimki de azosperm 1 ay klomen kullandı yine sperm çıkmadı doktor 2 ay daha kullan tekrar test ver dedi gerçekten işe yarıyor demekEvet azosperm tanısı vardı
Prodeex plus ve klomen kullandı değerleri tavan yapmıştı
Klomen kadınlarda tek başına yeterli olabiliyor ancak erkek hormonları daha baskın olduğu için biraz mg düşük gelebiliyor sizde isterseniz keçiboynuzu özü ve dedim Prodeex plus alabilirsiniz Prodeex plus zaten Bi ilaç değil vitamin takviyesi gayet tadı portakal gibi hani danışın ve kullanın değerleri nasıl canlı cansız varmı pekiYaa bizimki de azosperm 1 ay klomen kullandı yine sperm çıkmadı doktor 2 ay daha kullan tekrar test ver dedi gerçekten işe yarıyor demek
Klomen kadınlarda tek başına yeterli olabiliyor ancak erkek hormonları daha baskın olduğu için biraz mg düşük gelebiliyor sizde isterseniz keçiboynuzu özü ve dedim Prodeex plus alabilirsiniz Prodeex plus zaten Bi ilaç değil vitamin takviyesi gayet tadı portakal gibi hani danışın ve kullanın değerleri nasıl canlı cansız varmı peki
Aslında vermesi gerekiyor çünkü azosperm erkekte hiç spermin olmadığı demek yani zaman kaybı şuan aslında bebeğim inşallah bir an önce sende güzel haberler alırsın ama sen eşine söyle ve alın dediğimi ben fayda görmesem asla tavsiye etmem ve benim eşime azosperm den önce kısır demişti doktorHiç sperm çıkışı yok bizim
Şu an klomenle beraber çobançökerten veriyorum onun dışında çörekotu fındık ceviz falan ama vitamin takyesi vermedi nedense doktorumuz
Siz ne kadar süre kullandınız proxed plus ıAslında vermesi gerekiyor çünkü azosperm erkekte hiç spermin olmadığı demek yani zaman kaybı şuan aslında bebeğim inşallah bir an önce sende güzel haberler alırsın ama sen eşine söyle ve alın dediğimi ben fayda görmesem asla tavsiye etmem ve benim eşime azosperm den önce kısır demişti doktor
Normalde kullanımı 3 ay ve 6 ay ancak eşim sadece bir ay kullandı 0 olan değer 2.7 milyonSiz ne kadar süre kullandınız proxed plus ı
Çok iyi bi artış gerçektenNormalde kullanımı 3 ay ve 6 ay ancak eşim sadece bir ay kullandı 0 olan değer 2.7 milyon
O yüzden ısrarla söylüyorum canım kullanın kullandırınÇok iyi bi artış gerçekten
İnşallahO yüzden ısrarla söylüyorum canım kullanın kullandırın
Evde varsa ovülasyon testi yapın bi diyecektim bazılarına gebelik olunca pik oluyorYok hiç kullanmadım ovulasyon hamilelik şüphem olmasaydı sipariş verecektim bu çıktı
Evet biliyorum okumuştum ama maalesef sabaha ne kaldı şurda zaten canımEvde varsa ovülasyon testi yapın bi diyecektim bazılarına gebelik olunca pik oluyor