• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi yaptım beyaz çizği çıktı hamilemiyim

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Kızlar merhaba sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
regl dönemim 30 günde bir geçtğimiz ay eylül 15 te regl oldum.adetim bittikten sonra ovulasyon tarihi olmamasına rağmen 3 defa ilişkiye girdik.
belimin altına yastık koyup bekledim bir kaç saat.
bugün ayın 18 i regl olmadım.
ayın 12 si gibi tüm gün boyunca bel ağrısı çektim.
adet olacak gibi sancılanıyordum düne kadar fakat gelen giden bir kanama olmadı.
şimdi sancım azaldı.gaz ve şişkinlik var
bugün test aldım alel acele yaptım .ilk iki dakika hiç çizgi çıkmadı ardından ilk çizgi pembe ikincisi şerit gibi beyaz lı arka kısmi dalgalı pembe çıktı.
hamile olabilir miyim eşim bebek sahibi olmamızı çok istiyor beni heveslendirme diyor bekle biraz bir hafta sonra öyle test alırız diyor. beklemek te can sıkıcı:47:

Madem boyle bı suphen var hıc vakıt kaybetme hemen yrn gıt kan tahlılı yaptr kesın ve net olrk ogren ıkıncı cızgı beyaz fln demssn o nasıl bı test anlamadm yanı sılkmı demek oluo o beyaz? bekleme beklemeeee gt tahlıl ver ınsallah hamılesındır:)

sanırım test arızalı tekrar yapman daha sağlıklı olur ya da en garantisi kan testi inşallah hamilesindir:52:

inşallah hamileyimdir kızlar 8 yıllık evliyimmm eşim 36 yaşında baba olmayı o kadar çok istiyorki ilk defa regl dönemim gecikti her seferinde testlerde tek çizgi böylee kabak gibi çıkıp sinirimi bozmuştu şimdi çizgi en azından hafif silikte olsa var:)

hamile yada anne değilim ama okudğm kadaryla biliorumki o çizgi koyulasabiliomuş silikte olsa hamile olman çok yuksk ihtmal bnce yarın git kan testi yap :)bizede haber wer:)

inşallah hamileyimdir kızlar 8 yıllık evliyimmm eşim 36 yaşında baba olmayı o kadar çok istiyorki ilk defa regl dönemim gecikti her seferinde testlerde tek çizgi böylee kabak gibi çıkıp sinirimi bozmuştu şimdi çizgi en azından hafif silikte olsa var:)

sekız yıldır hıc tedavı gormedınmı madem cok ıstıyorsunuz

çok küçük yaşta evlendiğim için okul üniversite iş hayatı derken ;korunmadığımız zamanlarda oldu ovulasyon tarihi dönemlerinden sonra gün saymak ta denilebilir ama hamile kalmadım.doktora gittiğimde rahim ağzı yarası akıntı yaptığı için hamile kalamıyor olabilirsin demişti,tedavi oldum .polistik over olmasına rağmen regl dönemlerim çok düzenlidir gün şaşmaz dı doktor bi problem yok hormon testleride gayet iyi demesine rağmen yine iş güç üstüne düşmedik...
ilk kez de geç kalınca adet dönemim meraklandık

regl dönemim 30 günde bir geçtğimiz ay eylül 15 te regl oldum.adetim bittikten sonra ovulasyon tarihi olmamasına rağmen 3 defa ilişkiye girdik.
adet olacak gibi sancılanıyordum düne kadar fakat gelen giden bir kanama olmadı.
bugün test aldım alel acele yaptım .ilk iki dakika hiç çizgi çıkmadı ardından ilk çizgi pembe ikincisi şerit gibi beyaz lı arka kısmi dalgalı pembe çıktı.
hamile olabilir miyim eşim bebek sahibi olmamızı çok istiyor beni heveslendirme diyor bekle biraz bir hafta sonra öyle test alırız diyor. beklemek te can sıkıcı:47:

canım testin bozuk çıkmış.aynısı geçen ay bendede oldu ilki pembe ikincide beyaz etrafı pembe çıktı.ama böyle bir sonuç yok yani test bozuk tekrar test al yap,yada kan testi yaptır kesin sonuç için....

kızlar sabah erkenden bir polikiliniğe gittim kan da gebelik testi için.
Kan aldılar bir saat sonra aradım negatif bir şey yok dediler.tabi o an ki hüsranımı anlatmaya kelimeler yetmez kendimi toplamaya çalışıyorum ..çok üzüldüm kendimi öyle çok hazırlamıştım kii pozitif sonuca.
işin garibi ben hala adet olamıyorum.
sol kasığımda ağrı sık idrara çıkma ;bel ağrıları sabahları hafif bir bulantı.
başka bir hastalığın habercisi mi diye öyle çok korkuyorum kiiii.

hamile olabilir miyim eşim bebek sahibi olmamızı çok istiyor beni heveslendirme diyor bekle biraz bir hafta sonra öyle test alırız diyor. beklemek te can sıkıcı:KK47:
Merhaba inşallah hamilesindir rabbim isteyen herkese versin insallah

Ne zaman çift çizgiye döndü kaç gün sonra

Back