• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yaptım bakarmısınız ?

Merhaba hanımlar gebelık testi yaptım reglime 4 5 gun vardı.ıkıncı cızgı cok sılık cıktı yanii fotografa karartma yaptım oyle bellı oldu. Ve suan da reglıme birgun var yine test yaptım ama negatıf 1 haftadır alt karın agrısı bel agrısı yaşıyorum offf kafam karıstı yine 😔Eki Görüntüle 2247901 Eki Görüntüle 2247901
Burda gördükki adet geçmeden yapılan testlerde yanılma oluyo o yüzden adet geçince yapmak en doğrusu

Kizlarrr 49.24 gebelk gorunuyo ama tekrar baktirman lazm dediler dusuk mu yano ama benim henuz gunum gecmedi pazartesi adet olmam gerekiyor sizce nasl degerim
Canim suan 3 haftalik felansa zaten en fazla 50 referans araligi 😍😍 degerin cok guzrl masallah guzelde artar insallah

Ayy aminn canm insallah ya dua edin saglikla ilerlesin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah col stresli bi seymis ama hepiniz oyle guzel destek oluyorsunuz ki Allah razi olsun
Ne demek kuzum ya 😍 stres yapip bebisi uzme . 17 degerle ogrenen arkadasim var ve masallah guzel ilerledi. Pazartesi 80li bisey olursa guzel gidiyo demek. Dua et banada 😘

Ne demek kuzum ya 😍 stres yapip bebisi uzme . 17 degerle ogrenen arkadasim var ve masallah guzel ilerledi. Pazartesi 80li bisey olursa guzel gidiyo demek. Dua et banada 😘
Rabbim bu sayfadaki herkesin yuzunu guldursun kucagini bos birakmasn herkesin saglikli gebelik gecirmesini nasip etsin insallah canm insallah dedigingibi ilerler kuzum 😃😘😘

Kizlarrr 49.24 gebelk gorunuyo ama tekrar baktirman lazm dediler dusuk mu yano ama benim henuz gunum gecmedi pazartesi adet olmam gerekiyor sizce nasl degerim
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşaallah bende adet günümde yaptığımda 44 çıkmıştı birgün ara ile yaptığım ikinci test 97 çıkmıştı yani az falan değil tadını çıkar yeri haftan dolana kadarda doktora gitmemeni tavsiye ederim . Bu arada muhakkak folik asit alıp kullanmaya başla

Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşaallah bende adet günümde yaptığımda 44 çıkmıştı birgün ara ile yaptığım ikinci test 97 çıkmıştı yani az falan değil tadını çıkar yeri haftan dolana kadarda doktora gitmemeni tavsiye ederim . Bu arada muhakkak folik asit alıp kullanmaya başla
Folik asit ne icin canm bende 4 gun falan gecsin oyle gideym diye dusunuyom canm

Back
X