- Konu Sahibi Deniz barlas
Var gibi kan ver canımKizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti sizce var mi bisey kan vereyim yoksa daha erken mi ne dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi kan ver canımKizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti sizce var mi bisey kan vereyim yoksa daha erken mi ne dersiniz
Burda gördükki adet geçmeden yapılan testlerde yanılma oluyo o yüzden adet geçince yapmak en doğrusuMerhaba hanımlar gebelık testi yaptım reglime 4 5 gun vardı.ıkıncı cızgı cok sılık cıktı yanii fotografa karartma yaptım oyle bellı oldu. Ve suan da reglıme birgun var yine test yaptım ama negatıf 1 haftadır alt karın agrısı bel agrısı yaşıyorum offf kafam karıstı yineEki Görüntüle 2247901 Eki Görüntüle 2247901
Kan verdim canm bugun 12 de ogrenmeye gidicem insallahVar gibi kan ver canım
Hadi bakalım güzel haberle gelcen inşallahKan verdim canm bugun 12 de ogrenmeye gidicem insallah
Hadi bakalım inşaallahAminn Allah razi olsun canm Unutur muyum hic tabikide haber vercem sonuclar ckmis ama telefonla bilgi vermediler hastaneye gitmem gerekiyormus 12 de isten izin aldm gitcem hayrlisiyla ogrenmeye
Kizlarrr 49.24 gebelk gorunuyo ama tekrar baktirman lazm dediler dusuk mu yano ama benim henuz gunum gecmedi pazartesi adet olmam gerekiyor sizce nasl degerimHadi bakalım inşaallah
Canim suan 3 haftalik felansa zaten en fazla 50 referans araligiKizlarrr 49.24 gebelk gorunuyo ama tekrar baktirman lazm dediler dusuk mu yano ama benim henuz gunum gecmedi pazartesi adet olmam gerekiyor sizce nasl degerim
CNm sonucu aldm 49.24 cikti gebelikvar ama tekrar olcturmen gerekir dedi ama benim gunum daha gecmedi bu deger iyi degil miHadi bakalım güzel haberle gelcen inşallah
Ayy aminn canm insallah ya dua edin saglikla ilerlesin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah col stresli bi seymis ama hepiniz oyle guzel destek oluyorsunuz ki Allah razi olsunCanim suan 3 haftalik felansa zaten en fazla 50 referans araligidegerin cok guzrl masallah guzelde artar insallah
Ne demek kuzum yaAyy aminn canm insallah ya dua edin saglikla ilerlesin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah col stresli bi seymis ama hepiniz oyle guzel destek oluyorsunuz ki Allah razi olsun
Rabbim bu sayfadaki herkesin yuzunu guldursun kucagini bos birakmasn herkesin saglikli gebelik gecirmesini nasip etsin insallah canm insallah dedigingibi ilerler kuzumNe demek kuzum yastres yapip bebisi uzme . 17 degerle ogrenen arkadasim var ve masallah guzel ilerledi. Pazartesi 80li bisey olursa guzel gidiyo demek. Dua et banada
![]()
CNm sonucu aldm 49.24 cikti gebelikvar ama tekrar olcturmen gerekir dedi ama benim gunum daha gecmedi bu deger iyi degil mi
[/QUOTEiyi Canım iki gün sonra tekrar kan ver iki katı artarsa sorun yoktur
Insallah canimRabbim bu sayfadaki herkesin yuzunu guldursun kucagini bos birakmasn herkesin saglikli gebelik gecirmesini nasip etsin insallah canm insallah dedigingibi ilerler kuzum![]()
İnsallah canm bakalm hafta ici tekrar baktrcam dua edin saglikla artsınInsallah canim![]()
Artacaktir Allahin izniyle canim. Sen kendine beslenmene dikkat et bu aradaİnsallah kuzum bakalm
İnsallah canm bakalm hafta ici tekrar baktrcam dua edin saglikla artsın![]()
Tmm kuzum artk cok cok dikkat edicem Allah"n izniyle bi de diyetteydim artk birakaym :)Artacaktir Allahin izniyle canim. Sen kendine beslenmene dikkat et bu arada
Yinede cok yeme kuzum saglikli seyler tuket bide ilk aylarda yenemmesi gereken seyler var onlara bak mutlaka.Tmm kuzum artk cok cok dikkat edicem Allah"n izniyle bi de diyetteydim artk birakaym :)
Tmm kuzum cpk cok tesekkur ederm destegin icin Allah razi olsunYinede cok yeme kuzum saglikli seyler tuket bide ilk aylarda yenemmesi gereken seyler var onlara bak mutlaka.
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşaallah bende adet günümde yaptığımda 44 çıkmıştı birgün ara ile yaptığım ikinci test 97 çıkmıştı yani az falan değil tadını çıkar yeri haftan dolana kadarda doktora gitmemeni tavsiye ederim . Bu arada muhakkak folik asit alıp kullanmaya başlaKizlarrr 49.24 gebelk gorunuyo ama tekrar baktirman lazm dediler dusuk mu yano ama benim henuz gunum gecmedi pazartesi adet olmam gerekiyor sizce nasl degerim
Folik asit ne icin canm bende 4 gun falan gecsin oyle gideym diye dusunuyom canmHayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşaallah bende adet günümde yaptığımda 44 çıkmıştı birgün ara ile yaptığım ikinci test 97 çıkmıştı yani az falan değil tadını çıkar yeri haftan dolana kadarda doktora gitmemeni tavsiye ederim . Bu arada muhakkak folik asit alıp kullanmaya başla