- 20 Mart 2019
- 9
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Deniz barlas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti sizce var mi bisey kan vereyim yoksa daha erken mi ne dersiniz
5-10dk icinde olustuysa bu cizgi hamilesin benceKizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti sizce var mi bisey kan vereyim yoksa daha erken mi ne dersiniz
En fazla 5 dk da olustu canm5-10dk icinde olustuysa bu cizgi hamilesin bence
Hayirli olsun diyelim o zamanEn fazla 5 dk da olustu canm
İnsallah canm hayal kirikligina ugramam umarim kan verince cok endiseleniyorum yaHayirli olsun diyelim o zaman![]()
Nasip jnsallah. Bugun bende baktiracagm once test yapacimİnsallah canm hayal kirikligina ugramam umarim kan verince cok endiseleniyorum ya
İnsallah pozitif cikar canm Rabbim hepimizin yuzunu guldursunNasip jnsallah. Bugun bende baktiracagm once test yapacim
Amin insallah Allah bagislarsa var bi kizim. Bu da plansiz oldu 5 gun gecikti suphelendim bendeİnsallah pozitif cikar canm Rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Insallah canim hayirlisi olsun vakti zamani gelince hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah rabbimMasallah allah bagislasn canm benim olursa eger daha ilk olcak eşim hep yil donumunde insallah hamilelik olut diyodu cok istiyor insalah Rabbim nasip etmistir
İkinci çizgi beş dk içerisinde belirdiyse evet var şimdiden hayırlı olsun inşaallah stressiz kucağına almak nasip olurKizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti sizce var mi bisey kan vereyim yoksa daha erken mi ne dersiniz
Aminn canm insallah simdi kan vermeye gidiyorum bakalm ne sonuc cikacak cok meraktaym cok ta stresliyimİkinci çizgi beş dk içerisinde belirdiyse evet var şimdiden hayırlı olsun inşaallah stressiz kucağına almak nasip olur
İnşaallah gönlünce olur sonuç bizide haberdar etmeyi unutmazsın artıkAminn canm insallah simdi kan vermeye gidiyorum bakalm ne sonuc cikacak cok meraktaym cok ta stresliyim![]()
Aminn Allah razi olsun canm Unutur muyum hic tabikide haber vercem sonuclar ckmis ama telefonla bilgi vermediler hastaneye gitmem gerekiyormus 12 de isten izin aldm gitcem hayrlisiyla ogrenmeyeİnşaallah gönlünce olur sonuç bizide haberdar etmeyi unutmazsın artık