Erken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef hayal kırıklığıAy canim benm bende hep ayni seyleri yasadim ama ilk idrarinla yap damlattin gibi bak koyulasma olana kadar takip et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef hayal kırıklığıAy canim benm bende hep ayni seyleri yasadim ama ilk idrarinla yap damlattin gibi bak koyulasma olana kadar takip et
Ben orda bir silik çizgi görüyorum sankiErken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef hayal kırıklığı
12 dakika sonra çıktı yanıltıcı olabilir mi sence canımBen orda bir silik çizgi görüyorum sanki
Burda yarım saat sonra çıkıp hamile olduğunu öğrenenler bile oldu bence umudunu yitirme 2 gün sonra tekrar dene bide normal testler daha iyi diyorlar için rahat etsin istiyorsan birtane de normal test yap12 dakika sonra çıktı yanıltıcı olabilir mi sence canım
Eşimle konuşayım kabul ederse yarın kan vereyim diyorum gerçekten bu silik çizgiler aşırı bunaltıcı oluyorBurda yarım saat sonra çıkıp hamile olduğunu öğrenenler bile oldu bence umudunu yitirme 2 gün sonra tekrar dene bide normal testler daha iyi diyorlar için rahat etsin istiyorsan birtane de normal test yap
Daha Garanti olur benim de şüphelerim var ama silik çizgiyi bile göremedim dumduz bembeyaz ekranEşimle konuşayım kabul ederse yarın kan vereyim diyorum gerçekten bu silik çizgiler aşırı bunaltıcı oluyor
Bnmde 1 ekim yumurtlama değerlendirme oldu bnde erken yaptim negatif bakalimEşimle konuşayım kabul ederse yarın kan vereyim diyorum gerçekten bu silik çizgiler aşırı bunaltıcı oluyor
Var bunda hayaliErken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef hayal kırıklığı
Emin ol bence benimde öyle sadece kuruma çizgisini silik çizgi sanıyoruz rabbim en kısa zamanla sana d abana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinDaha Garanti olur benim de şüphelerim var ama silik çizgiyi bile göremedim dumduz bembeyaz ekran
Benim çatlama 1 Ekim siz biraz daha bekleyin bence , 12 dakika sonra çıktığı için şüpheye düştümVar bunda hayali
Insallh vardirBenim çatlama 1 Ekim siz biraz daha bekleyin bence , 12 dakika sonra çıktığı için şüpheye düştüm
Benim kuruma bile olmadı hatta çöpe atmam sürekli kontrel ederim hiç olmaz teste bir dünya para veriyorum rutin oldu sürekli yaparımbu ay olmazsa akışına bırakicam rabbim verecegi zamanı bilir zorlamayalimEmin ol bence benimde öyle sadece kuruma çizgisini silik çizgi sanıyoruz rabbim en kısa zamanla sana d abana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinInsallh vardir
Ya benim geçen ay reglime 7 gün varken bariz 2.çizgiyi gördüm sonra hooop regl oldum o yüzden bu testler gerçekten para tuzağıBenim kuruma bile olmadı hatta çöpe atmam sürekli kontrel ederim hiç olmaz teste bir dünya para veriyorum rutin oldu sürekli yaparımbu ay olmazsa akışına bırakicam rabbim verecegi zamanı bilir zorlamayalim
Kimyasal gebelik olmuş demekki ablamın da öyle olduYa benim geçen ay reglime 7 gün varken bariz 2.çizgiyi gördüm sonra hooop regl oldum o yüzden bu testler gerçekten para tuzağı
2 ay önce onu da yaşadımKimyasal gebelik olmuş demekki ablamın da öyle oldu
Ben o ikinci attıgında da silik bir çizgi gördüm predictor marka alıp yapsan bir tane garanti olur o marka çok güvenilir kuruma çıkartmıyor2 ay önce onu da yaşadım
Yaptım bir test daha net çıktı yarın kan vermeye gideceğimBen o ikinci attıgında da silik bir çizgi gördüm predictor marka alıp yapsan bir tane garanti olur o marka çok güvenilir kuruma çıkartmıyor
Bu da kuruma değildir heraldeYaptım bir test daha net çıktı yarın kan vermeye gideceğim
Sabah ilk idrarla yaptığım böyle çoktı biraz hevesim düştü inşallah kanda yüksek bir değer çıkarBu da kuruma değildir heralde