Hm teşekkürler yorumun icinErken gebelik testiyse belki?
Bekliyecegim ozamanBence erken adete 2 kala deneyin derim en saglikli sonuc adet1 hafta gectikten sonradir
Benim 2 gun kala idrarda da kanda da cikmisti catlatma ignesiyle oldugundan dollenme gunu biliyodum 14.gün cikmistiBekliyecegim ozaman
Ben şuan denedim negatif çıktı :/Benim 2 gun kala idrarda da kanda da cikmisti catlatma ignesiyle oldugundan dollenme gunu biliyodum 14.gün cikmisti
Cok normal cunku bat çok var 5 gun vardi degil mi yanlis hatrlamiyosam ama adet gecmeden kesin gebelik yoktur da diyemeyiz gec dollenme vs olabiliyoBen şuan denedim negatif çıktı :/
Evet 5 gün var . Keşke test yapmasaydim moralim düştüCok normal cunku bat çok var 5 gun vardi degil mi yanlis hatrlamiyosam ama adet gecmeden kesin gebelik yoktur da diyemeyiz gec dollenme vs olabiliyo
Yol hayir canim benim 5 gun kala hic belli bile olmuyodu kan bile versen olmaz sen bence adete 1 2 gun kala tekrar dene ve ozellikle gunun gecince dogru sonuc alirsinEvet 5 gün var . Keşke test yapmasaydim moralim düştü
En iyisi günün geçmesini bekliyim adetten önce hiç yapmiyimYol hayir canim benim 5 gun kala hic belli bile olmuyodu kan bile versen olmaz sen bence adete 1 2 gun kala tekrar dene ve ozellikle gunun gecince dogru sonuc alirsin
Aynn canim adet gecince cok daha dogru sonuc alirsin insallah hamilesindrEn iyisi günün geçmesini bekliyim adetten önce hiç yapmiyim
Ahh canım inşallahAy
Aynn canim adet gecince cok daha dogru sonuc alirsin insallah hamilesindr
Bekliyorum guzel haberlerini insallahAhh canım inşallahyazicam olumlu sonuç alirsam
Arkadaşlar reglime 4 5 gün var gebelik testi yapsam testte çıkar mı şimdi ?
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımBenimde 4 gün var. En son yumurtlama takibi için gitmistim Dr 2 yumurtamin oluştuğunu söyledi biri 27mm olmuş dedi bende şuan meraktan olucem 4 var dua edinn
Amin yaaa insallah çok istyorummİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Allah ikimizin de gönlüne göre versin . isteyen herkesinAmin yaaa insallah çok istyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?