• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yapsam belli olur mu?

Merhaba arkadaşlar 👋👋adetine 4 gün var 2 kere test yaptım ikisindede bu şekilde çıktı.. 1 saat sonra falan 2. Cizgi belirdi sizce test bozuk mu böyle bisey başına gelen varmi🙋‍♀️🙋‍♀️

Eklentiler

• 20200423_064431.jpg
    20200423_064431.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba arkadaşlar 👋👋adetine 4 gün var 2 kere test yaptım ikisindede bu şekilde çıktı.. 1 saat sonra falan 2. Cizgi belirdi sizce test bozuk mu böyle bisey başına gelen varmi🙋‍♀️🙋‍♀️
Fazla numune damlatmışsınız.

Selam daha önceki hamileliğimde adetime bir gün kala yapmıştım ve 1 gün sonra kenara koyduğum teste baktığımda çok daha silik çıkmıştı. 3 damla damlatıyorum her zaman..Geçen ay bu şekilde bile çıkmamıştı. Bu sefer 2 gün arka arkaya bu şekilde çıktı :((((Belki testten teste fark olabilir. Bu kullandığım one step...Cumartesi günü tekrar yapıp yazıcam. Baktığınız için teşekkürler:)))

Merhaba benim bu ay 19 unda ovulasyon pik oldu 20 si catladi. Ne zaman gebelik testi yapmaliyim acaba

Merhaba benim bu ay 19 unda ovulasyon pik oldu 20 si catladi. Ne zaman gebelik testi yapmaliyim acaba
yumurtlamadan 10 gün sonra yapmaya başlayabilirsin.. bazen çıkmıyor ama insan merak ediyor.. youtube da araştırısan hep 10 gün sonra yapmaya başlıyorlar... :))

Bende adet oldum sadece. 2 buçuk gün geldi idrar testi yaptım. Negatif çıktı.

Yarın
Yarin 12. Gun olcak hatta on dk sonra 12. Gun olcak :KK43:
Yarim sabah ilk idrar biraz akit 4 damla damlat barda çıkar bendim 12 ci gün silik çıktı buda testim hatta ama dusk yaptım şimdi bugün yumurtlama çatladı değerlendirmem inş bende kalırım 12 ci gün yap cam bende 12 Mayis ta

Yarın

Yarim sabah ilk idrar biraz akit 4 damla damlat barda çıkar bendim 12 ci gün silik çıktı buda testim hatta ama dusk yaptım şimdi bugün yumurtlama çatladı değerlendirmem inş bende kalırım 12 ci gün yap cam bende 12 Mayis ta
Valla bir yildir deniyoruz ama olmadi hic. Bu ay umutluydum ama ne bilim olmadi yine galiba. İnsallah sizin olur

Belli olmaz canım inş olur ALAHIM MUBAREK GUNLERIM HURMETINE SENI SEVINDIRSIN INŞ CNAIM HAMILESINDIR

Kasikta igne givi batma beyaz akinti goguste hasasiyet bunlar bardi sbah yaptim 15 dk da cikti ama 1 gun durdu iyce koyulasti

Back