Gebelik testi yanlış sonuç verirmi

Kimyasal gebelik nasil bir şey. Benim bununla ilgili bilgim yok

Yumurta dolleniyor. Tutunamiyor.
Betahcg yukseliyor. Genelde yeterince yukselmemis oluyor.
Adet gunu ya da ondan bir sure sonra kendiliginden dusuyor.
Halk arasinda adet gecikmesi saniliyor genelde.
Ben deli gibi testler yapmasam 2 gun gecikmem oldu der cekilirdim.

Sessiz düşük de deniliyor.
Yumurta dölleniyor ama tutunamıyor ve adet günü adetle birlikte atılıyor.
Tabi adet gecikmeden önce test yapıldıysa döllenme gerçekleştiğinden pozitif çıkıyor.
Evet daha adetime 2gün var. Yeni test aldim sabah erkenden yapicam. Pozitiv çikar inşallah

Kızlar tersi olabiliyormu hiç?benim reglim bir hafta gecikti..test yaptım negatif çıktı. .bir yanlışlık olamaz dimi?yani başka bebek düşünmüyordum ödüm kopuyor..

Peki hiç akşam yapib neqativ çikipta , sabah yapinca pozitiv çikan varmı?

Kizlar bu sabah dayanamayip kan testi yaptirdim. İnşallah benim için hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin. 18. 00da sonuçlar çikinca sizinle paylaşicam. Lütfen benim için dua edin

Ben farklı bişey sorucam çok merak ettim ikizler genetik mi sizde yoksa tüp bebek yada başka bisey mi . Çok ikiz istiyorum bi yolu yokmu bunun
Ben farklı bişey sorucam çok merak ettim ikizler genetik mi sizde yoksa tüp bebek yada başka bisey mi . Çok ikiz istiyorum bi yolu yokmu bunun
Ben de genetik. Teyzem ve ananem doğurmuş. Ama tüp bebekde ikiz olma şansı çok

Merhaba ben bu ay catlama ignesi oldum klomen kullanip 2 yumurtam buyumustu bugun adetimin 2. Gunu ama olmadim dun test yaptim kirmizi kapli nova rapidan die bi test ama cikmadiii daha oncelerde kimyasal gecirmistim ozaman cikarmisti idrar testi kandada 18 cikmisti adetimdwn bigun onceydi tabi sonra degerim dustu hic bi belirti hissetmiyorum ama sivilcem var sanki coklasti nilur biri yardim etsin ya

Merhaba arkadaşlar biz normalde korunuyoruz ama adetim olacak diye 6 temmuzda korunmasız ilişki yaşadık 20 gündür adetim olmuyor dün test yaptım negatif çıktı geri çekme yöntemiyle korunuyoruz adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum hamile olabilir miyim idrar testi yanlış sonuç verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…