En iyisi kan verin gününüz gectiyse..
affedersin onu anlamadim? ikiz bebeklerin varmi yoksa düşük mü yaptın?Merhaba hanimlar ben 3 gün önce ve dün test yaptim silik çikti pozitiv olduğunu düşündüm. Çünki 5 yil boyunca çocuk yapmaya uraşdim. O silik çizgiyi görmek için neler yapdim ama hiç bir defasinda çikmadi. 2 yil önce ikizlerimi doğurdum onlarinda ilk testi silikti, 2 ay önce 2 aylik ikizlerime düşük yaptim onlarinda ilk testi silikti. uzun sözün kisasi bu gün test yaptim hiç bir şey çikmadi. Ancak testlerin markalari farkliydi. pozitiv çikan damlayla olandan, negativ çikan ise direk üstüne olanlardandi.Ne düşünneliyim bilemiyorum.Akil verin bana lütfen...
İnşallah. 2 yil önce ikiz kizlarimi doğurdu. 2 ay öncede ikiz düşük yaptim. 2aylikaffedersin onu anlamadim? ikiz bebeklerin varmi yoksa düşük mü yaptın?
ayrıca umarim pozitif çikar en doğrusu hastaneye gidin yaptırın derim.
Ben de tam tersini okumuştum bir yerde. Negatif kesin sonuçtur pozitif ise herzaman hamilelik olmayabilir hormonlardan dolayıda pozitif çıkabilir diye. Demekki çok fazla bilgi kirliliği var doktora gitmeden, kan testi yaptırmadan kesin bilgi alamayız.İdrar testlerinde negatif çıkarsa kesin değil ama pozitif çıkarsa kesindir diye biliyorum.
Çünkü hcg yükselmese silik de olsa çizgi çıkamaz.
Kan testi yaptırıp emin olun.
2ci çizgiyi görünce sevindim, çok heycanlandim. takvimi yaptim. Biraz arkadaşlarada özendim. düşükten sonra çok istiyordum bu bebeyi. ancak bugün negativ çikinca çok üzüldümTakvimi neden yaptınız ki daha 2 gün varmış günün geçmesine. keşke net sonuçlansaydı.
Bende damlatılandan yaptım hep.pozitiflerin bazısı silik olabiliyor.
Teşekkür ederim. Evet ananem ve teyzem ikiz doğurmuşlar.Maşallah ya ne güzel hep ikizden gidiyorsunuzailenizde var mı ikiz bebek
Allah gönlünüze göre versin .2ci çizgiyi görünce sevindim, çok heycanlandim. takvimi yaptim. Biraz arkadaşlarada özendim. düşükten sonra çok istiyordum bu bebeyi. ancak bugün negativ çikinca çok üzüldüm
Ben de tam tersini okumuştum bir yerde. Negatif kesin sonuçtur pozitif ise herzaman hamilelik olmayabilir hormonlardan dolayıda pozitif çıkabilir diye. Demekki çok fazla bilgi kirliliği var doktora gitmeden, kan testi yaptırmadan kesin bilgi alamayız.
Kimyasal gebelik nasil bir şey. Benim bununla ilgili bilgim yokAma o testler sadece hcg'ye göre pozitif çıkıyor.
Silik bile çıksa kesin sonuçtur.
Ama kimyasal gebelik falansa silik çıkar mesela sonra bebek düşeceği için tek çizgiye döner.
Öyle durumlar da var ki bu testle alakalı bir durum değil.
Tabi ki en güvenilir olan kan testi.
Kimyasal gebelik nasil bir şey. Benim bununla ilgili bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?