Gebelik testi yanılır mı kızlar yardım

Nasipherseyyy

Previously Nslhnnaras
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
98
Kızlar herkese merhaba. Ya nolur yardımcı olur musunuz ? Benim bugün adet tarihimdi. Dün test yapayım dedim belirtilerime dayanarak. 10 12 gündür fazla acıkıyorum, aşırı uykum gelior uykumu alsamda. Kafamı yastıktan kaldıramıyorum, gün içinde de aynı şekilde. Kasıklarımda sancı, göğüs uçlarımda ağrı, kaşıntı, mide bulantıları ve yanması. Bedenim hafifliyor bazen halsizlik, yorgunluk, sürekli rüya görüyorum vs... Bu sebeblerden ötürü bi yapayım dedim tek çizgiydi ikincisi yoktu. Bende testi atmadım bu sabah uyandım lavaboya girdim kiti atayım dedim birde ne göreyim olay bu. Fotoda görürsünüz. Olabilir mi böyle bişi? Bunun gibi birşey yaşayan oldumu hiç ? Gebelik ihtimalim var mı? Bugünde adet olmam lazım demiştim ya olmadım. Noooluurr bi cevap yazar mısınız lütfen ? Bekliorum kızlar. Şimdiden çooookk teşekkürler

Eklentiler

• IMG_1203.JPG
    15,8 KB · Görüntüleme: 500
Noolur bi bakın ya lütfen fikirlerinizi paylaşın kk arkadaşlarım. Çok fazla Akıntımda var hala da var. Oğlumda yaşamamıştım böyle bişi damlattığım gibi fırlamıştı ikisi de bu yüzden bana biraz tuhaf geldi belki yaşayanlar falan da vardır ne bileyim işte yaa. Hamiş olmayı da çok istiyorum ne yalan söyleyeyim.

Test 10 dakika sonra bozuluyor oyüzden çizgi de zaten olması gereken yerde değil
Adetiniz bir kaç gün geçsin testi tekrarlayın
Söylediğiniz belirtiler gebelik belirtisi de olabilir birde psikolojik olabilir mide bulantısı için erken daha

Testin markası miratech ise de boyle olabiliyor. Cizgi yeri zaten dogru degil muhtemelen test bozuk.

Canımmm ben geçen ay koyuca 2.çizgiyi gördüm ama kanda negatif yanılabilir gününün geçmesini bekle

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Doğru söylüyor olabilirsiniz. Saolun.

2. çizgi o kadar yakın olmaz.
Belirtiler de bu kadar çabuk görülmez zaten.
Psikolojik olmuş o belirtiler

canım bunu anlamanın en ıyı yolu tekrar test yapmak farklı markayla. ben beklemıs teste ınanıyorum bence beklemesınde sakınca yok ama sorun beklemesı degıl çizgi yeri yanlış yani bozuk gibi görünüyor. test yoksa bıile evde alamadın mı ki acaba yenı bır test diye düşündüm.

bir yöntem var testı suya tut ıdrar damlattıgın yerı muslugun altına tıt kaybolmazsa genelde dogru oluyor ama bence bu test barız yanlış. inşallah dogrudur tabıı

belirti kişiden kişiye değişir canım ben mıde bulantım ovulayonun 2. gunu başladı ve nerdeyse 3 ay sürdü onu dısındada belırtılerım vardı hatta ben hamıleıgımı hem evdeki testte hem de testte cıkınca o gun gıdıp kan vererek öğrendım ve ovulayonumun 6. günüydü değerimde 26.28 cıkmıstı. olmaz diye bir şey diyemıyoruz bu konularda her şey oluyor gercekten de. buna dayanarak degılde 2 çizgi böyle yakın olmaz sebep o

Yok canım bu benim ilk değil 4. Cü gebeliğim 1 oğlum var bugün 3 ü bitti çok şükür 2 si düşük buda varsa şayet 4 olucak yani tecrübeli bir anne olarak keza belirtiler adete 10 gün kala başlar zaten herkeste bir olmaz veya herkes fark etmeyebilir tabi bende böyle o yüzden şüphelendim ama testin sonucu böyle çıkınca şaşırdım teşekkürler cevabın için

Aynen canım açıklamana harfi harfine katılıyorum. Ve evet bende ilk kez böyle birşeyle karşılaştım çizgiler dip dibe şok oldum o yüzden bir sorayım dedim çok teşekkürler

Yok canım bugün pazar nöbetci eczane aramaklada uğraşmak istemedim açıkcası ama şu su yöntemine çok şaşırdım ve ilk kez duydum denicem hemen

Denedim canım ikinci çizgi kaybolmadı olduğu yerde duruyor tabi değişik yöntem

Niyetim bilmişlik taslamak değildi yanlış anlaşılmasın.
Ama testte sorun var o kesin

Anladım, teşekkür ederim :)

Niyetim bilmişlik taslamak değildi yanlış anlaşılmasın.
Ama testte sorun var o kesin
Estağfirullah aksine fikrini paylaştığın için ben çok teşekkür ediyorum sana :) evet bende testin saçmaladığını düşünüyorum çizginin öyle olmaması lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…