O kirmizi alan kurudu tek silil cizgi kaldi caim ben fazla islattim sanırım kirmizilik ondna midirCanım test bozuk gibi görünüyor testini tekrarla istersen :)
Canım geç döllenme süreci olabilir, değerin artmamış olabilir. adetin gecikti mi? erken gebelik testi yap birde istersenO kirmizi alan kurudu tek silil cizgi kaldi caim ben fazla islattim sanırım kirmizilik ondna midir
Test bozulmuş oluyor işte. Tekrar yapın üzerinde yazdığı kadar damlatın sadece. 10 dakika sonra da geçersiz bu testler ona göre yorum yapınO kirmizi alan kurudu tek silil cizgi kaldi caim ben fazla islattim sanırım kirmizilik ondna midir
Ondan da olabilir kuruma çizgisi de olabilir çünkü kaset testlerde kuruma çizgisi çıkıyor benim bı kaç defa başıma gelmiştiO kirmizi alan kurudu tek silil cizgi kaldi caim ben fazla islattim sanırım kirmizilik ondna midir
Silik çizgi gördüm ben ama 1 hafta kala kaset testte çıkar mı ondan emin değilimAdet olmama tam 1 hafta var çizgi silik mi negatif mi anlayamadım.Göğüs şişliğim ve ağrı var.
Bende bilmiyorum sık idrara çıkıyorum son bir haftadır akıntım çok oluyor kendimden şüphelendiğim için yaptımSilik çizgi gördüm ben ama 1 hafta kala kaset testte çıkar mı ondan emin değilim
Eğer bekleyemem dersen yarın yine kaset testle yap ya da 2 gün sonra koyulaşması lazımBende bilmiyorum sık idrara çıkıyorum son bir haftadır akıntım çok oluyor kendimden şüphelendiğim için yaptım
Tamam teşekkür ederimEğer bekleyemem dersen yarın yine kaset testle yap ya da 2 gün sonra koyulaşması lazım
Rica ederim. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinTamam teşekkür ederim
Yaptırdınız mı test var mı bir gelişme :))Tamam teşekkür ederim
Evet hamileyim :)Yaptırdınız mı test var mı bir gelişme :))
Ayyyy çok sevindim sizin adınızaaa Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah gözünüz aydın :)Evet hamileyim :)