• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi sonucu

Zeyyyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
9
5
1
25
Adetime 7 gün kala muayene için doktora gittim hiçbir problemim yok sadece rahminde kalınlaşma var dedi doktor gebelikten şüphelendi ve sağ yumurtan çatlamış geç çatlamış dedi akşam kaset test yaptım sonradan çıkan silik çizgi oldu ertesi gün erken gebelik yaptım o da daha sonra çok hafif silik çizgi oldu ama çok belli olmuyor. Bir kaç belirti var şüpheleniyorum sizce durum nedir? Başına böyle bir şey gelen oldu mu

Eklentiler

• 1648461796977..jpg
    1648461796977..jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 130
  • 1648461813275..jpg
    1648461813275..jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 129
Benim silik testim kimyasal cikmisti ama adet günüm de gelmişti çok yoktu sizin olabilir tekrar yapin

Adetime 7 gün kala muayene için doktora gittim hiçbir problemim yok sadece rahminde kalınlaşma var dedi doktor gebelikten şüphelendi ve sağ yumurtan çatlamış geç çatlamış dedi akşam kaset test yaptım sonradan çıkan silik çizgi oldu ertesi gün erken gebelik yaptım o da daha sonra çok hafif silik çizgi oldu ama çok belli olmuyor. Bir kaç belirti var şüpheleniyorum sizce durum nedir? Başına böyle bir şey gelen oldu mu
Var gibi canım ama baya silik daha yeni olabilir yaptın mı bir daha test

Back