Gebelik Testi Sonucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

themis not so far

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
22
8
36
Merhaba hanımlar, regl olana kadar tüm test sonuçlarım hakkında size danışacağım galiba. Bugün sabah yaptığım testte ilk başta sadece C’de oldukça net bir tek çizgi oluştu daha sonra elimi yüzümü yıkadım ve sonuca baktığımda T kısmında soluk bir çizgi belirdiğini gördüm. Bilgili arkadaşlar hamile olup olmadığımı yorumlar hamile olduğumu düşünüyorlarsa anlaşılmayacak şekilde en net sonucu nasıl öğrenebileceğime dair yol gösterirlerse çok ama çok sevinirim.

Hamilesiniz teste göre. İsterseniz gidp.betaya baktırın ve düzenli olarak yaptırıp artışı takip edin ..

Benimde böyleydi sonra adetten önceki hün yaptım ilk beş dakkads çıktı çizgi hamileyim galiba bende kan testi verdim az önce bugün öğrenicem

Elinizi yüzünüzü yıkayana kadar 5 dkdan fazla geçmiş olamaz sanırım, bence de hamilesiniz
testi tekrarlayıp kan verin bence. şimdiden hayırlı olsun

O kadar söylüyorum fakat kabalık olarak algılanıyor. Her gelen test fotoğrafına 'silik de olsa görüyorum kesin hamilesin hyrl olsn cnm' yazılıyor, sonra sonuç negatif. Testlerde 5 dk'dan sonra çıkan sonuç dikkate alınmaz. Ayrıca arkadaşlarımız bazen sevincini paylaşmak bazen de fikirleri almak için test fotoğrafı atınca ille de pozitif demek zorunda değiliz. Yok yere heveslenip hüsrana uğrayınca biraz zor toparlanılıyor.

O kadar haklısınız ki... Bu test fotoğraflarını korku ile atanlar da oluyor, “fikir yürütenler” nasıl bu kadar emin olabiliyor anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…