Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle çıkmıştı sabah ilk idrarla yaparsan daha net görürsün ama en neti kan tahlili tabikiTam odaklanamiyorum heyecanda yapmak istemiyorum sizce varmi bebisEki Görüntüle 2263412
Kan verecegim insallahh dua ederseniz cok sevinirim allah razi olsunnBenimde böyle çıkmıştı sabah ilk idrarla yaparsan daha net görürsün ama en neti kan tahlili tabikiHayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Ne guzel mujdeledinn insallah kan tahlilide mujdeler banaa duanizi bekliyorumBebişinizi sağlıkla kucaklamanızı dilerim. Evet çizgi (bebek müjdesi) var :)
Hayırlı olsun.
Insallah rabbim nasipp ederEvet bence de var ama cok cok yeniHani guzel haberlerle gel insallah
![]()
Hayırlısı olsun canım hamilesin bende bu kadar silik öğrendim 27 çıktı bhcgm 16 sinda 26 sında keseyi gördük sat 23 mattti erken olduğu için okadar silik çıktıTam odaklanamiyorum heyecanda yapmak istemiyorum sizce varmi bebisEki Görüntüle 2263412
Ayyy ne guzel rabbim banada nasipetsin insallah yaBak canım bu kadar silik ti hemde![]()
Var bnceTam odaklanamiyorum heyecanda yapmak istemiyorum sizce varmi bebisEki Görüntüle 2263412
Ne zaman kan vercen canımAyyy ne guzel rabbim banada nasipetsin insallah ya![]()
Amin inşallah canımAyyy ne guzel rabbim banada nasipetsin insallah ya![]()
İnşallah vardır canım rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun canm allah isteyen herkeze nasip etsin benim bata 2 gin kaldi dun test yaptim negatifti
Hic bi belirtimde yok adet gununde bi test daha yapacam