- 17 Kasım 2024
- 21
- 4
- 25
-
- Konu Sahibi kullanicix
Test bozuknormalde de düzensiz olan adetim bu ayda gecikti (10gün) iki yıldır evliyim ama iki aydır korunmuyoruz. Adetim geciktiği günden itibaren iki üç gün aralıklarla test yapıyorum hepsi negatif sonuç verdi. 10.gün sabah ilk idrarla test yaptım görselde ki gibi dağınık çıktı sizce test mi bozuk Eki Görüntüle 3505166
Banada bi tuhaf geldi anlayamadım. Peki sizce birkaç gün sonra tekrar denemeli miyim yoksa zaten olsa çıkar mıydı? Biraz önce tekrar denedim negatif çıktı gerçektende test bozukmuşEvet test bozulmuş maalesef
Evet öyleymiş. Tekrar denedim negatif çıktıTest bozuk
Son ilişkinizin üstünden kaç gün geçtiBanada bi tuhaf geldi anlayamadım. Peki sizce birkaç gün sonra tekrar denemeli miyim yoksa zaten olsa çıkar mıydı? Biraz önce tekrar denedim negatif çıktı gerçektende test bozukmuş
Kaset test mı yaptınız yineEvet öyleymiş. Tekrar denedim negatif çıktı
Kaset test mı yaptınız yine
2 ya da 3 gün olmalı ama dediğim gibi adet olmam gerekiyordu çoktanSon ilişkinizin üstünden kaç gün geçti
Geç tutunmuş olabilir birkaç gün sonra tekrar edinHem kaset test yaptım hemde erken gebelik testi. Açıkçası emin olmak istedim. İkiside negatif çıktı. Birkaç gün sonra tekrar denemeyi düşünüyorum sabah ilk idrarla
Öyle yapmayı düşünüyorum bendeGeç tutunmuş olabilir birkaç gün sonra tekrar edin
Belirti varmı ?Öyle yapmayı düşünüyorum bende
Klasik gebelik belirtilerinden hiçbiri yok. Kusma koku duyarlılığı vs yok ama her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var kasık ağrısı bel ağrısı, yorgunluk, göğüslerde hassasiyet falanBelirti varmı ?
Ben göğüs halkalarım büyüdügünde fark ettim hamile oldugumuKlasik gebelik belirtilerinden hiçbiri yok. Kusma koku duyarlılığı vs yok ama her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var kasık ağrısı bel ağrısı, yorgunluk, göğüslerde hassasiyet falan
Onun dışında hiçbir belirti hissetmemiş miydiniz? Bir de testte ne zaman sonuç almıştınızBen göğüs halkalarım büyüdügünde fark ettim hamile oldugumu
Adetim gecikti 8.gün sonra test yaptım kasıkbel ve göğüs hassasiyetim vardı hala devam ediyor zatenOnun dışında hiçbir belirti hissetmemiş miydiniz? Bir de testte ne zaman sonuç almıştınız
En iyisi bir iki gün sonra tekrar deneyeyimAdetim gecikti 8.gün sonra test yaptım kasıkbel ve göğüs hassasiyetim vardı hala devam ediyor zaten
Adet gününüze kac gün varEn iyisi bir iki gün sonra tekrar deneyeyim
Adetim gecikti 10 günAdet gününüze kac gün var