Artimedse yalancı pozitif veriyorherkese merhaba bugün test yaptım evde silik çizgi cıktı 2. Çizgi sonra kan verdim betahcg 0.200 çıktı
Akşam yine test yaptım evde yine silik çizgi
Bi anormallikmi var kanda hemen cıkması gerekmiyormu testleri ekliyorum
Bu testlerin yanıltma oranı var diye biliyorum ben bunları hiç denemedim ama hcg hormonu önce kana sonra idrara karışıyor yani idrarda çıkmasa dahi en önce kanda çıkıyor. Yani mutlaka kan testinde çıkması gerekirdi olsaydı demek ki yalancı pozitiflik veriyor kullandığınız test. Başka testle deneyin içiniz rahat etsin istiyorsanız ama unutmayın ki en net sonuç kanda çıkar :)herkese merhaba bugün test yaptım evde silik çizgi cıktı 2. Çizgi sonra kan verdim betahcg 0.200 çıktı
2 farklı marka denedimArtımed daysdoctor freely bunlardan biriyse yalancı bunlar genellikle
Hangi markalar2 farklı marka denedim
Beni heyecanlandıran 4 gün gecikmem ve 2 testin öyle çıkması ;( 2-3 gün daha bekleyıp kan verecegimBu testlerin yanıltma oranı var diye biliyorum ben bunları hiç denemedim ama hcg hormonu önce kana sonra idrara karışıyor yani idrarda çıkmasa dahi en önce kanda çıkıyor. Yani mutlaka kan testinde çıkması gerekirdi olsaydı demek ki yalancı pozitiflik veriyor kullandığınız test. Başka testle deneyin içiniz rahat etsin istiyorsanız ama unutmayın ki en net sonuç kanda çıkar :)
Al-biHangi markalar
Yani evet öyle yapın. Testlerle hiç uğraşmayın nasıl yanılttığı ortada çünkü. Yine kanda negatif çıkarsa kadın doğuma gidin gecikmenin nedenini öğreninBeni heyecanlandıran 4 gün gecikmem ve 2 testin öyle çıkması ;( 2-3 gün daha bekleyıp kan verecegim
Canım sen yine de için rahat edecekse 2-3 gün sonra tekrar kan ver ama şuanki pozitif testler doğruyu göstermiyor önce kana sonra idrara geçiyor beta yani idrarda böyle çıktıysa kanda hayli hayli çıkardı ama sen bilirsin
Teşekkür ederim öyle yapıcamYani evet öyle yapın. Testlerle hiç uğraşmayın nasıl yanılttığı ortada çünkü. Yine kanda negatif çıkarsa kadın doğuma gidin gecikmenin nedenini öğrenin
Markası nedir testin adetinize kaç gün var ?Eki Görüntüle 3563999 arkadaslar gebelik varmi lutfen cevaplayin lutfen
novacheck markasiMarkası nedir testin adetinize kaç gün var ?
Bence bi kan verin veya yarın ilk idrarla tekrarlayın koyulaşmasına bakın çizgi görünüyornovacheck markasi
adetime 3gun var
aynen bende öyle düşündüm ilkkez boyle bisey yasadim cunku cok tessekkur ederimBence bi kan verin veya yarın ilk idrarla tekrarlayın koyulaşmasına bakın çizgi görünüyor
Rica ederim gönlünce olsun herşeyaynen bende öyle düşündüm ilkkez boyle bisey yasadim cunku cok tessekkur ederim
Kanda çıkmadiysa daha yoktur canım benim 2 çıktı daha yüksekti bu değerden. Ama yukselmedi regl oldum.her türlü negatif zaten.. Stres hap vs. Geciktiriyor regli. Hatta birinde de 1.6 falan çıktı reglime de bir hafta vardı doktor yükselmez demişti. Öyle de olmuştu. Gecen ay da iki farklı markalarda pozitif gördüm ikiside yalancı pozitif çıkarttı artık soğudum bu ay daha test yapmadım reglime 5 gün kaldıherkese merhaba bugün test yaptım evde silik çizgi cıktı 2. Çizgi sonra kan verdim betahcg 0.200 çıktı
4 gün gecikti
Regline daha 9 gün varmış çok erken test yapmak için.. bide ikinci çizgi beyaz gözüküyor gibi o da zaten negatif demek. Pembe olması lazım.yani reglini bekle canim Vaktinden önce yapılan testlerde yanlış çıkıyor bilgin olsunKızlar benim testime de bakar mısınız şaşı oldum artık karanlıkta flaşla çektim net olur belki diye hayalet çizgi görüyorum ama bilemedim regl 9 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?