Hemen çıktıVar gibi canım kaçıncı dkda çıktı
Kaçıncı dk çıktı, regl geçti mi geçmedi mi muhtemelen regl tarihlerin olduğu için çok silik çıkmış, bikac gün sonra tekrarla var gibi görünüyor hayırlısı olsun inşallah
Hemen çıktı
Hemen çıktı
Gecikti aslında geçen ay 10 unda olmuştum bu kadar sürede bu kadar silik olması normal midir kiCanım adetin geciksin 2 3 gün öyle kan ver beta hcg değerin yükselmiş olsun. Hayırlı olsunn
Peki bu kadar silik olması normal midir4 5haftalık falan hamilesin muhtemelen çok koyu olmaz benim de 4haftalikken silikti, sağlık ocağına beta baktir kafan rahat etsin
Hmm belki geç döllenme de olabilir canım silik çıkabilir yani yarın testi tekrarla benceGecikti aslında geçen ay 10 unda olmuştum bu kadar sürede bu kadar silik olması normal midir ki
Var gibi kuzum.kan.verKızlar ilk saniyede çıktı pembe yani , artimed olduğu için gğvenemedim eczanede bu vardı m ende hiç böyle pozitif çıkarmamıştı
Aynsanırım vericem kan teşekkür ederim baya netleştiVar gibi kuzum.kan.ver
Sonucunuz ne oldu kan verdinizmi bende bugün test yaptım aynı böyle çıktı benim adete 3 gün varEki Görüntüle 3523325 yorumlar mısınız kızlar? Kan vermeye emin olamıyorum
Yarın gidicem doktora hayırlısı olur inşallahİlk haftalarda normaldir beta yukseldikce koyulaşır iki gün arayla test yapabilirsin ama yarın gidip bı kanda verebilirsin kanda görünür artik
evet beta hcg 233 çıktıSonucunuz ne oldu kan verdinizmi bende bugün test yaptım aynı böyle çıktı benim adete 3 gün var
Ve doktora silik testi söyleyince zaten direkt vardır dediYarın gidicem doktora hayırlısı olur inşallah
evet beta hcg 233 çıktı
Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallahYarın gidicem doktora hayırlısı olur inşallah
evet beta hcg 233 çıktı
İnşallah çok teşekkür ederimSizin adınıza çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?