- 14 Haziran 2024
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi aslisahayannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dakika içinde çıktı. Hayırlı olsun var görünüyormerhaba pcos sendromum var adetime yaklaşık 5 gün gibi bir süre var gebelik gibi bir planımız yoktu fakat şüphelendim ve erken gebelik testi yaptım ve bu şekilde çıktı. gebelik var mı? bu durumu yaşayan varsa nasıl sonuçlandı?
yapıp tezgaha koyduktan sonra saniyeler içinde gördüm sonra gittikçe silik de olsa belirginleşti. pek istediğim bir durum değildi üzgünüm o yüzdenKaç dakika içinde çıktı. Hayırlı olsun var görünüyor
Rabbim mucizesini tattırmış. İsteyen herkese versin Allah'ım. Sizin durumunuz farklı ne desem bilemedimyapıp tezgaha koyduktan sonra saniyeler içinde gördüm sonra gittikçe silik de olsa belirginleşti. pek istediğim bir durum değildi üzgünüm o yüzden
Pozitif canım senindee kan verMerhaba bende gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için ama dün 2.3 eczaneye danıştım negatif dediler çok üzüldümPozitif canım senindee kan ver
Canım ama Regl olmassan tekrardan kan ver çünkü yükselme ihtimali var gibiÇok teşekkür ederim güzel yorumun için ama dün 2.3 eczaneye danıştım negatif dediler çok üzüldüm
Regl oldum ve 15.gün oldu bugün regl bittiğiCanım ama Regl olmassan tekrardan kan ver çünkü yükselme ihtimali var gibi
Haziranın altısınde oldum ve 8 de bitti reglimRegl oldum ve 15.gün oldu bugün regl bittiği
Haziranın 6 sında regl oldum 8 inde sona erdi reglimCanım ama Regl olmassan tekrardan kan ver çünkü yükselme ihtimali var gibi