Merhaba kızlar. Benim adetlerim düzensiz oluyor bazen çok düzenli çoğu zaman düzensiz kilo alıp verdiğim zamanlar öyle oluyor. Kist veya herhangi bir problemim yok. Fakat bel ağrım var aşırı derecede belim ağrıyor geçmek bilmedi. Test yaptım ve silik çizgi çıktı. Fotoğraf da çok belli değil ama sizlerde bakar mısınız ne düşünüyoruz?
Merhaba kızlar. Benim adetlerim düzensiz oluyor bazen çok düzenli çoğu zaman düzensiz kilo alıp verdiğim zamanlar öyle oluyor. Kist veya herhangi bir problemim yok. Fakat bel ağrım var aşırı derecede belim ağrıyor geçmek bilmedi. Test yaptım ve silik çizgi çıktı. Fotoğraf da çok belli değil ama sizlerde bakar mısınız ne düşünüyoruz?
Ben 2 senelik evliyim henüz deneme yapmadık. Ama tabiki son iki iliskim biraz şüpheli oldu o yüzden bu bel ağrıları falan olunca merak edip yaptım sabah ve akşam yaptım farklı testler ile ikiside silik çizgi anlayamadım. Yani bende sürekli bakıyorum acaba mi diye en iyisi beklemek Allah en güzelini nasip etsin size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah Tüm isteyenlereee
Bir ya da iki gün sonra varsa eğer normal gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum ama herkeste farklı olabiliyor. Dikkatli davranmakta fayda var. Gönlünüze göre olsun inşallah