Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik Testi Silik çizgi
- Konu Sahibi Rabisce1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamis anneler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Testi at canımGebelik Testimde silik ve ince bir çizgi çıktı sizce gebe miyim?
Testi at canım
Dosya ekle kısmındannerden paylaşacağım dosya ekle diyorum ama eklemiyor
- 1 Temmuz 2022
- 17
- 37
- 3
- 25
Sen silik çizgi görmemişsin ki ayrıca bu çizgi silikte değil. Tebrikler büyük ihtimalle hamilesinizKızlar benim teste de bakar mısınız silik çizgi çıktı internette de buharlaşma yazıyo düşük yazıyo piskolojim bozuldu iyiceEki Görüntüle 3092320
- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.060
- 548
Gayet belli kan testi verebilirsiniz hayırlı olsunKızlar benim teste de bakar mısınız silik çizgi çıktı internette de buharlaşma yazıyo düşük yazıyo piskolojim bozuldu iyiceEki Görüntüle 3092320
BeKızlar benim teste de bakar mısınız silik çizgi çıktı internette de buharlaşma yazıyo düşük yazıyo piskolojim bozuldu iy
hamilesin kuzum tebrik ederimKızlar benim teste de bakar mısınız silik çizgi çıktı internette de buharlaşma yazıyo düşük yazıyo piskolojim bozuldu iyiceEki Görüntüle 3092320
Merhaba birkaç gündür bu sitede gebelik belirtileri konularını okuyup duruyorum. 10 aylık evliyim Haziran ayında eşimle ilk kez korunmadık. Psikolojik olarak sanıyordum birkaç gebelik belirtim vardı. Normalde adet günüm yarın ve ben bugün dayanamayıp test yaptım. Erken gebelik testi. İkinci çizgimi silik gördüm. Çok heyecanlandım ama ümitlenip üzülmekten korkuyorum. Sizce ümitlenmeli miyim?
Eklentiler
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Merhaba birkaç gündür bu sitede gebelik belirtileri konularını okuyup duruyorum. 10 aylık evliyim Haziran ayında eşimle ilk kez korunmadık. Psikolojik olarak sanıyordum birkaç gebelik belirtim vardı. Normalde adet günüm yarın ve ben bugün dayanamayıp test yaptım. Erken gebelik testi. İkinci çizgimi silik gördüm. Çok heyecanlandım ama ümitlenip üzülmekten korkuyorum. Sizce ümitlenmeli miyim?
Evet kan testi verirseniz çıkar, ayrıca enfeksiyon tehlikeli bir an önce doktora görününAyrıca bir haftadır çok feci şekilde idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Çok ağrılı ve kokulu idrarım var ve bazen silince pembemsi idrar olduğunu görüyorum. Eğer hamileysem bu durum bebeği etkiler mi?