- 20 Mayıs 2021
- 80
- 15
- 8
- 33
- Konu Sahibi mrvcglgkhn
-
Kaç dk da çıkmıştı acaba ben gördüm çizgiyi amaKızlar uyuyamıyorum çok heyecanlandım bir buçuk yıldır bu hayali çizgiyi bile görmemiştim artı med normal kaset test ile yaptım bata 2 gün var sadece göğüslerim çok hassas birde sarımsı akıntım var başka belirtim yok umutlanmak istemiyorum bu test yanlış olabilir mi
Ben testi yaptım bir dakika bile beklemedim çıkmayınca koydum bi kenara saatler sonra eşime göstermek için aldım ve böyleydi belki kuruma çizgisidir ama ilk defa ikinci çizgiyi gördümKaç dk da çıkmıştı acaba ben gördüm çizgiyi ama
Hayırlısı olsun inşallah kuruma çizgisi olabir evet içinizi ferah tutun gün içinde varsa testiniz tekrarlayın veya direk sonuç isterseniz kan da verebilirsiniz adete yakın çünkü varsa mutlaka orda çıkar inşallah hayırlı haberler alırsınızBen testi yaptım bir dakika bile beklemedim çıkmayınca koydum bi kenara saatler sonra eşime göstermek için aldım ve böyleydi belki kuruma çizgisidir ama ilk defa ikinci çizgiyi gördümdefalarca test yaptım bir yılı geçti hep deniyorduk hiç böyle silik veya kuruma çizgisi bile görmemiştim iki gün saklıyordum testleri sürekli bakardım böyle hiç olmuyorlardı
İnşallah hayırlı haberler ile gelirsiniz evet üzülmeyin mutlaka bizlerin de bir yerde nasibi vardır içinizi ferah tutun ,İnşallah çok teşekkür ederim rabbim bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın hepimiz yaşayalım inşallahBen çıkmasada üzülmeyeceğim hayırlı zamanı bekliyor sadece heycanlandım güzel düşünüp yarın kan testi vericem haber veririm sizede
Sonuç negatif maalesef birbirimiz için dua etmeye devamİnşallah hayırlı haberler ile gelirsiniz evet üzülmeyin mutlaka bizlerin de bir yerde nasibi vardır içinizi ferah tutun ,
bırakın silik çizğiyi görmeyi ben testi bile zor görüyorum normal halini at benceKızlar uyuyamıyorum çok heyecanlandım bir buçuk yıldır bu hayali çizgiyi bile görmemiştim artı med normal kaset test ile yaptım bata 2 gün var sadece göğüslerim çok hassas birde sarımsı akıntım var başka belirtim yok umutlanmak istemiyorum bu test yanlış olabilir mi
Bu şekildeydi ama akn sonucu negatifbırakın silik çizğiyi görmeyi ben testi bile zor görüyorum normal halini at bence
Bu şekildeydi ama akn sonucu negatif
Kan sonucu yanlış çıkar mı kibu sonuca göre pozitif ama nezaman çıktıgı önemli ,
lütfen saat 4 kadar birşey içme ve testi tekrarla
Kan sonucu yanlış çıkar mı kitesti tekrarlarım ama bilmiyorum kan testi negatif çıktığı için şuan sıfır ümit
0.1 hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum sanırım bi kaç ay daha bekleyip aşılama yaptıracağımkaç çıktı sonucun
bu sonuca göre pozitif cnm cok yeni gozukuyor ama kaç dakikada cktıgı önemli ilk 10 dakka icinde ckmssa pozitiftir sonrasnda ckmssa kuruma cizgisi de cok oluyor bu testlerde insallah vardırBu şekildeydi ama akn sonucu negatif
Kuruma cizgisi falan degil net olarak hamilesin benimde aynen böyle cikmistiİnşallah çok teşekkür ederim rabbim bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın hepimiz yaşayalım inşallahBen çıkmasada üzülmeyeceğim hayırlı zamanı bekliyor sadece heycanlandım güzel düşünüp yarın kan testi vericem haber veririm sizede
Bugün üzülmiycem dedim ama üzüntüden regli oldum kan sonucuma göre hamile değilmişimKuruma cizgisi falan degil net olarak hamilesin benimde aynen böyle cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?